reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

JESTEŚCIE BOSKIE!!

ironia - świetny pomysł!~Szkoda, ze nie mam nic co mogłabym zaproponować... ale moze się nauczę.. ;-) Będę programy dzieciom pisać ;)
Najchętniej sprzedawałabym przetwory (jabłuszka, czystą dynię), ... ale niestety - nie mam papierów sanepidowych, to zdaje się nie mam szans :(:(:(

a dubeltówka - coraz bardziej lubię Twoje wywłoki!

reklama
Marta24 - królik super ! A czy mogę mieć ten zaszczyt i otworzyć listę zapisów na ślimaka ? :-p
Aestima - misio rewela, no i kropki rządzą i design super, naprawdę :tak:
Mrsmoon - śmiało, jeśli ja zaczęłam i jeszcze mnie szlak nie trafił to znaczy, że każdy może.:happy:
Nutria - rób papiery i .......chleba.............:rofl2:
Mój motyl się robi, dziś kolejna wizyta w pasmanterii - zestaw nici w różnych kolorach brak, tak samo jak nici silikonowych i dużego zestawu igieł wszelakich :szok: Za to muliny cieniowane ( i nie ) fajne - dużo drożej niż na Allegro ale kolory to ja widzieć muszę.
Dziś przyszły literki zamówione u Skanutka - widziałam je wcześniej na fotce ale na żywca fajniejsze - aplikacje są z filcu.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...JESTEŚCIE NIESAMOWITE!!! GRATULUJĘ WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA
ja niestety nie mam takich zdolnośc choć korci mnie aby też coś uszyć tylko kiedy znaleźć na to czas?

Doris :-) - nie ukrywam, że Ciebie mi brakowało ostatnio a na tym wątku w szczególności :tak: Ja też nie mam w związku z tym lecę do motyla :-p

larvunia a zgapiaj
dubeltokwa a czemu mialabym zartowac, uwielbiam wszytsko co handmade bo to ma swoje niesamowita wartosc nawet jesli nie jest doskonale. wiec chce twojego wywloka tylko pytanie:czy ty malujesz duze obrazy czy daloby rade taki max A4 format bo jaj mam malenkie mieszkanko? po drugi sama nie wiem co bym chciala, cos delikatnego w jasnych kolorach, bezach, brazach- cos z klimatem heheheh takim retro moze byc a po trzecie mi sie z tym nie spieszy, poczekam do wakacji
forever serio mowisz z tym slimakiem, to mi sie milo zrobilo:zawstydzona/y:no pewnie dam jakos rade uszyc

marta jeżeli Ci się nie śpieszy to bardzo chętnie coś Ci "wypędzluję" rozmiar jaki sobie życzysz i preferencje kolorów też wezmę pod uwagę. Bardzo mi miło:zawstydzona/y::-)

reklama
jejuuuuuuuuuu dziewczyny jesteście boskie!!!

poważnie!

Aestima, marta świetnie, że założyłyście blogi, a tam takie cuda :) macie talent, czekam na więcej!
dubeltówka Twój wywłok jest super!!! kurcze nawet bym go wywłokiem jednak nie nazywała, maluj maluj, masz smykałkę :)
Forever jak tam motylkowe prace? :)

Do góry