reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Aestima CUDOOOOO!!!!! Nie gadaj że Miesio zasnął obejmując tak misia???? jeju schrupałambym Twojego synka tak słodko wygląda!!! :-)

lavrunia czapunia prześliczna (modelka i tak najpiękniejsza:-))
marta domek bardzo klimatyczny:-)

anadriel - pięknie i nawet w oprawę obraz trafił - super!:-)
Aestima Śpioch jest śliczniutki a fotki obydwu śpiochów - bombastyczne:-):-):-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny oświeccie mnie? jesli na jakism blogu spodoba mi sie jakas rzecz i chcialabym zrobic cos podobnego to moge to pozniej pokazac na swoim blogu? czy jak to jest

reklama
jest mnostwo rzeczy ktore chce zrobic, wiadomo ze nie beda one identyczne, ale np podobne. np ten domek no ja sama tego nie wymyslilam ale jest on zupelnie inny kolorystycznie i w ogole niz ten ktory mi sie spodobal. czyli nie ma problemu tak? bo na niektorych blogach sa informacje ze autorki nie wyrazaja zgody na kopiowanie i rozpowszechnianie prac....no ja robie je ewentualnie na wlasny uzytek

zamowilam sobie taki specjalny papier do naklejania obrazow na tkaninie, jestem zakochana w takich roznych rzeczach retro i chcialabym zrobic np podobne poduszki czy zawieszki

Do góry