reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima CUDOOOOO!!!!! Nie gadaj że Miesio zasnął obejmując tak misia???? jeju schrupałambym Twojego synka tak słodko wygląda!!! :-)
andariel
mama super dwójki :]
Aestima- foty z Mieszkiem obłędne! i jaki duży ten miś! mnie również szczególnie urzekła kieszonka
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Karolina szacun przez wielkie SZ Naprawdę świetnie się spisałaś, a Miesio ze śpiochem powalił mnie na kolana, rozpłynęłam się z zachwytu.......bosko
lavrunia czapunia prześliczna (modelka i tak najpiękniejsza:-))
marta domek bardzo klimatyczny:-)
anadriel - pięknie i nawet w oprawę obraz trafił - super!:-)
Aestima Śpioch jest śliczniutki a fotki obydwu śpiochów - bombastyczne:-):-):-)
marta domek bardzo klimatyczny:-)
anadriel - pięknie i nawet w oprawę obraz trafił - super!:-)
Aestima Śpioch jest śliczniutki a fotki obydwu śpiochów - bombastyczne:-):-):-)
Ostatnia edycja:
kate009
Fanka BB :)
Aestima - śpioch wymiata, a zdjęcia z Mieszkiem rozczuliły mnie do łez.... ostatnie czarno-białe boooooooooskie..:*
a to znowu dla miłośniczek zajcy... Wielkanoc - Zastygła Natura
a to znowu dla miłośniczek zajcy... Wielkanoc - Zastygła Natura
reklama
jest mnostwo rzeczy ktore chce zrobic, wiadomo ze nie beda one identyczne, ale np podobne. np ten domek no ja sama tego nie wymyslilam ale jest on zupelnie inny kolorystycznie i w ogole niz ten ktory mi sie spodobal. czyli nie ma problemu tak? bo na niektorych blogach sa informacje ze autorki nie wyrazaja zgody na kopiowanie i rozpowszechnianie prac....no ja robie je ewentualnie na wlasny uzytek
zamowilam sobie taki specjalny papier do naklejania obrazow na tkaninie, jestem zakochana w takich roznych rzeczach retro i chcialabym zrobic np podobne poduszki czy zawieszki
zamowilam sobie taki specjalny papier do naklejania obrazow na tkaninie, jestem zakochana w takich roznych rzeczach retro i chcialabym zrobic np podobne poduszki czy zawieszki
Podziel się: