reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima niech będzie, że misia :-)
traschka
Mama Marysi
Ty coś masz z tym nazywaniem misiów królikami, to taki jakby misiowy daltonizm
haha to samo pomyslałam ale nie umałam tego tak cudnie ubrać w słowa
Ironia swietny pomysl na kolektywny interes. Ja to nic nie tworze, ale jakbys pozwolila dalabym kontakt do Ciebie mojej mamie. Ona jest bezrobotna (dorywczo, w ciemnych barwach) i ciezko jej wiazac koniec z koncem, slicznie robi na drutach, juz przeszlo 30 lat. Dla mojej corki zrobila opaski na wlosy, skarpeteczki, swterki, plaszczyki itp (np. z imieniem). Jakbys byla zainteresowana daj znac.
aestima czekam na twoje nowe cudo
a tu moj kroliczek jeszcze raz, tylko jeszcze bardziej dopieszczony W poszukiwaniu siebie...
teraz zmam inny pomysl, mam nadzieje ze juz wkrotce wam sie pochwale
ironia ale ty bys mi sie przydala, zeby pomoc mi rozkrecic jeszcze bardzoej moj interes,bylabys mozgiem a ja bym pracowala
a tu moj kroliczek jeszcze raz, tylko jeszcze bardziej dopieszczony W poszukiwaniu siebie...
teraz zmam inny pomysl, mam nadzieje ze juz wkrotce wam sie pochwale
ironia ale ty bys mi sie przydala, zeby pomoc mi rozkrecic jeszcze bardzoej moj interes,bylabys mozgiem a ja bym pracowala
Misia aniołki są dobrym prezentem na każdą okazję a Twoje to juz na pewno
marta24 zajebiaszczy króliczek! :-) i ten kapelusik!:-)
dubeltówka bierz pędzel i maluj dalej! i chwal się nam tutaj jak coś jeszcze namulesz. Śliczny 'wywłok'
marta24 zajebiaszczy króliczek! :-) i ten kapelusik!:-)
dubeltówka bierz pędzel i maluj dalej! i chwal się nam tutaj jak coś jeszcze namulesz. Śliczny 'wywłok'
reklama
Podziel się: