reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Ty coś masz z tym nazywaniem misiów królikami, to taki jakby misiowy daltonizm:-D A co do królików i misiów- mam full pomysłów, ale nie mam maszyny a ręcznie to tyle trwa żeby porządnie pobszywać!:-(

Ironia swietny pomysl na kolektywny interes. Ja to nic nie tworze, ale jakbys pozwolila dalabym kontakt do Ciebie mojej mamie. Ona jest bezrobotna (dorywczo, w ciemnych barwach) i ciezko jej wiazac koniec z koncem, slicznie robi na drutach, juz przeszlo 30 lat. Dla mojej corki zrobila opaski na wlosy, skarpeteczki, swterki, plaszczyki itp (np. z imieniem). Jakbys byla zainteresowana daj znac.

wo ale duzy odzew :) super.. pogadam z marcinem jak to wyglada od strony ksiegowej itd :-):-D ale super by było jakby wypaliło :tak: wreszcie bym sie wam na cos przydała hihi :-D

aestima czekam na twoje nowe cudo
a tu moj kroliczek jeszcze raz, tylko jeszcze bardziej dopieszczony W poszukiwaniu siebie...
teraz zmam inny pomysl, mam nadzieje ze juz wkrotce wam sie pochwale

ironia ale ty bys mi sie przydala, zeby pomoc mi rozkrecic jeszcze bardzoej moj interes,bylabys mozgiem a ja bym pracowala

Misia aniołki są dobrym prezentem na każdą okazję:tak: a Twoje to juz na pewno:tak:

marta24
zajebiaszczy króliczek! :-) i ten kapelusik!:-)

dubeltówka bierz pędzel i maluj dalej! i chwal się nam tutaj jak coś jeszcze namulesz. Śliczny 'wywłok':-D

reklama
Marta, nie mogę dodać kom. na blogu, więc napiszę tutaj - dobrze miec taką odskocznię, prawda? :-) Cieszę się bardzo, że udało CI się tak miło zakończyc dzień i że Córci tak spodobała się Tilda :-)

Do góry