reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Madzioolka kura jest boska!!! Nie mogę sie doczekać aż Marysia otworzy swój prezent urodzinowy:-) zawsze jak pytam co chciałaby dostać na urodziny mówi, że kurę:-D Do tego ma ostatnio ulubioną książeczkę - Misia Marysia Urządza Urodziny i tam Misia Marysia dostaje właśnie kurę:baffled:(Marysia mówiła o kurce znacznie wczesniej - książeczka to niezły zbieg okoliczności:)

Aestima:-) no to jedziemy:-p
świetna sesja z Brunem - ciężko mi ocenić zdjęcia, bo Bruno genialny, nie można oderwać od Niego oczu, te Jego miny!!!

Królewna Olimpia - CUDO!!! prostota, bez zbędnych dodatków, no i modelka! najbardziej urzekły mnie dwie fotki (choć naprawdę wszystkie są cudne!): 8 z kolorowym misiem i pierwsze uśmieszki!!! to coś pięknego, że udało Ci się uchwycić uśmiech tak małego niemowlaka!!! i koniecznie ale to koniecznie zmieniłabym pierwsze zdjęcie sesji na któreś z tych dwóch. Pierwsze zdjęcie musi chwytać i zachęcać do dalszego oglądania.

sesja rodzeństwa również świetna! na 5-tym zdjęciu ta minka Bruna - ależ mi się ten chłopaczek podoba hihi pierwsze zdjęciu suuuuper - ramka i na ścianę! zwróć tylko uwagę, żebyś miała modeli po środku fotki, chyba że specjlnie jakiś efekt 'krzywizny' chcesz uzyskać:tak:
Brawo Aestima!!!

Madzioolka wow! ależ Marysia będzie szczęśliwa z poduszkowej kury!!! oj napracowałaś się!:tak: i poducha królik - u r o c z a!!! te serduszka, suuuuper!!! a czym usztywniłaś daszek w chustce na głowe??? aha i jakiej wielkości są te podusie? (zwł ta królikowa)?

Aestima dla Ciebie, o Tobie!
teksten-ilse-blog09.jpg

Ostatnia edycja:
Martadelka daszek jest z dwóch warstw tkanin: kolorowa na zewnątrz i biała bawełna z której jest cała chustka od spodu, dwa przeszycia przy brzegu i bardzo ładnie trzyma kształt, nie opada
Wilekość kury to gdzieś tak jak zwykłe jaśki takie 40x40 ale ciężko mi dokładnie określić przez niestandardowy kształt. Forma królika była rysowana na dwóch kartkach A4 sklejonych ze sobą ale nie zajęła całej powierzchni

Martadelko, wielkie dzięki! To niespecjalnie, ja robię jeszcze foty na czuja;) Ale będę cwiczyć!

Bruno... czy wiecie, żo on jest BARDZO podobny do Majki Mrsmoon???? WIdziałam maję na żywo i powiadam Wam- te same usta a przede wszystkikm OCZY ( kolor, kształt, rozstaw) i miny te same:szok:

No nie, malusia Olimpia powaliła mnie na łopatki... Te prężące się nóżki z wyprostowanymi paluszkami... Ten perkolowaty zadarty nosek... Ta pomarszczona skórka... Jezu, gdyby nie nasze przejścia na pewno chciałabym 3 dzieciątko... Aestima aż Ci zazdroszczę, że mogłaś znów patrzeć na takie bobo cudowne! Zdjęcia cudne. Uchwycony uśmiech - rewelacja. I w tej sukienusi seledynowej. Bruno faktycznie ma usta podobne do Mai.

reklama
Do góry