reklama
elifit
Moderatorka
Właśnie się dowiedziałam że u 4-letniego syna znajomej wykryli wrodzoną toxoplazmoze. Ona w ciąży nie miała robionych badań. Masakra.
kopacz
Mummy :)
bylam dzis u gina, maly podobno juz glowka w dol i wazy ok 1200 gram
angelika2014
Fanka BB :)
Kopacz to strasznie już duży ten Twój Franio
Ja dzisiaj właśnie odebrałam wyniki toksoplazmozy bo mam ujemny wynik i dla świętego spokoju lepiej powtarzać. W wieku czterech lat to masakra
Ja dzisiaj właśnie odebrałam wyniki toksoplazmozy bo mam ujemny wynik i dla świętego spokoju lepiej powtarzać. W wieku czterech lat to masakra
Gosia i Bartek -
kopacz - spory maluszek Ci rośnie ! :-)
Ja już też po wizycie, wszystko w porządku, odebrałam wyniki i glukoza na czczo 78 a po 2h 102, cytologia też ok, usg dopiero za miesiąc więc nie wiem jak z wagą itd. , mój gin najprawdopodobniej przenosi się do innej przychodni, fajnie, bo tam będzie ultrasonograf w gabinecie, więc może będę częściej widziała malutką
kopacz - spory maluszek Ci rośnie ! :-)
Ja już też po wizycie, wszystko w porządku, odebrałam wyniki i glukoza na czczo 78 a po 2h 102, cytologia też ok, usg dopiero za miesiąc więc nie wiem jak z wagą itd. , mój gin najprawdopodobniej przenosi się do innej przychodni, fajnie, bo tam będzie ultrasonograf w gabinecie, więc może będę częściej widziała malutką
reklama
kopacz
Mummy :)
wiecie co nie znam sie ale od jakiegos czasu boli mnie pod cyckami, czyli pewnie zebra,i nie moge sie za bardzo zginac tylko siedze caly czas rozlozona jak jakas matrona bo jak siedze na sztorc (90') to kopie zaraz ze mu niewygodnie, ej ale wasze tez juz pewnie takie duze sa moj pewnie nie jest najwiekszy ale dziekujemy :*