reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Hej a czy któraś z dziewczyn z kilkoma maleństwami, która nie chce więcej dzieci myślała o sterylizacji? Tutaj takie zabiegi dla kobiet i dla mężczyzn są normalne. Dlatego pytam.

Ja bym się bała, że mogę zmienić zdanie. Oczywiście nic się takiego nie stanie, ale gdybym wychodziła drugi raz za mąż i on nie miałby jeszcze dzieci a bardzo by chciał. Tak samo mówiłam swojemu... Trzeba brać pod uwagę różne scenariusze. Ale fakt, że przydałoby się coś lepszego niż hormony w ramach antykoncepcji. Ja brałam je w sumie 2,5 roku, ale miałam takie objawy niepożądane, że powiedziałam, że już nigdy więcej. Czas pokaże.

reklama
my dziś po l szczepieniu, bąbel waży przed jedzeniem 5950, po jedzeniu 5990 :p mierzy niby nadal 59cm, jak na pierwszym szczepieniu, phi, jak mi już po woli z 68 wyrasta...

Ja chciałam dziś porozmawiać telefonicznie o szczepieniu - chcę zamienić nfztowski DTP na DTaP - który kupię sama. I chciałam zapytać jakiej firmy mam zamówić tą szczepionkę i umówić się na szczepienie - w całej przychodni nie było nikogo kto by mi na to pytanie odpowiedział:szok: Mam dzwonić jutro po 15.. Jak nie zapomnę to zadzwonię, nie spieszy mi się..

reklama
Do góry