reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Hej a czy któraś z dziewczyn z kilkoma maleństwami, która nie chce więcej dzieci myślała o sterylizacji? Tutaj takie zabiegi dla kobiet i dla mężczyzn są normalne. Dlatego pytam.

Ja bym się bała, że mogę zmienić zdanie. Oczywiście nic się takiego nie stanie, ale gdybym wychodziła drugi raz za mąż i on nie miałby jeszcze dzieci a bardzo by chciał. Tak samo mówiłam swojemu... Trzeba brać pod uwagę różne scenariusze. Ale fakt, że przydałoby się coś lepszego niż hormony w ramach antykoncepcji. Ja brałam je w sumie 2,5 roku, ale miałam takie objawy niepożądane, że powiedziałam, że już nigdy więcej. Czas pokaże.

reklama
my dziś po l szczepieniu, bąbel waży przed jedzeniem 5950, po jedzeniu 5990 :p mierzy niby nadal 59cm, jak na pierwszym szczepieniu, phi, jak mi już po woli z 68 wyrasta...

Ja chciałam dziś porozmawiać telefonicznie o szczepieniu - chcę zamienić nfztowski DTP na DTaP - który kupię sama. I chciałam zapytać jakiej firmy mam zamówić tą szczepionkę i umówić się na szczepienie - w całej przychodni nie było nikogo kto by mi na to pytanie odpowiedział:szok: Mam dzwonić jutro po 15.. Jak nie zapomnę to zadzwonię, nie spieszy mi się..

reklama
Do góry