reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Michalina ja juz się śmieje z tego. Moja babcia. jak bylam w domu oglądała mi cycki i ze zdziwieniem mówi : a ty masz jeszcze mleko?
Kazdy po prostu w rodzinie mnie się pyta. mama babcia tesciowa

Lilla, ale weź pod uwagę, że ona urodziła się malutka, więc nie będzie nie wiadomo jak duża. Może wdała się w Ciebie i też będzie drobna. Na na zagłodzoną nie wygląda. Nawet bym powiedziała, że robi się okrąglutka :)

Michalina ja juz się śmieje z tego. Moja babcia. jak bylam w domu oglądała mi cycki i ze zdziwieniem mówi : a ty masz jeszcze mleko?
Kazdy po prostu w rodzinie mnie się pyta. mama babcia tesciowa

Ja też mam już dosyć tych komentarzy odnośnie kp. Moja lekarka na wizycie zapytala jak karmie powiedzialam ze piersia a ona ze zdziwieniem pyta - i to jej wystarcza? Moja mama też patrzy jak karmie i mowi-alevto dziwne że ona się tym mlekiem najada. A przybralo mi dziecko 2kg w 2 mce to sie chyba najada :/

reklama
Do góry