reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

sergeevna, piękna córeczka :tak: Co do gulki, to na tym zdjęciu bardzo widać :-(Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co lekarz powiedział. Noi musze napisac, że masz sliczny pępek, mój juz od 2 miesięcy sterczy na zewnątrz :-p

reklama
Arabelka, Makota dziękuję :-) Zdjęcie rzeczywiście mega, bo mają świetny sprzęt w szpitalu :tak:

Boję się tej wizyty, dzisiaj to już wybitnie mi brzuch daje do wiwatu a jeszcze na 18:00 do roboty na 3,5 godziny :sad: Nie wiem, jak ja to wytrzymam... :-(

Edit: no i jest przepuklina!!! :sad: :sad: :sad: Mam tydzień zwolnienia z pracy, później kontrola i zobaczymy, co dalej... :sad:

Uważajcie na siebie Dziewczyny...

Ostatnia edycja:
o kurcze, i tylko tydzień zwolnienia dostałaś? :szok: a co ma sie niby za tydzień z nią stać wg lekarza, zniknie? Tulę mocno!

Serge, przykro mi z powodu diagnozy, pewnie już Ci przedłużą to zwolnienie, przynajmniej sobie odpoczniesz

Tydzień za wiele nie da, ale mam się oszczędzać i zobaczyć, jak się będę czuła. Niestety, nie mam tak jak w PL super płatnego L4 i właściwie to dobrze by było, żebym jeszcze z miesiąc popracowała... W maju mogłabym wziąć cały urlop za ten rok co mi został i płynnie przejść na macierzyński po nim... Kasa potrzebna :-( Wiadomo, nic na siłę, nie jestem kamikadze i zdrowiem i życiem naszym nie będę ryzykowała, ale mogłabym wrócić do pracy z obostrzeniami lekarskimi (głównie dla pracodawcy, bo sama przecież czuję i wiem, kiedy i co mnie boli...). Zobaczymy, jak będzie...

Arabelko niestety sama fizyczna :-( Po macierzyńskim z Gabi wrciłam do pracy, znalazłam taką na pół etatu wieczorami od 18:00 - sprzątam sklep, duży, taki wielkości Lidla... :sorry: Co prawda nie dźwigam, ale jest dużo schylania, zginania się w pół, chodzę przez te 3-4 godziny...

reklama
No to nie za ciekawie :-( Myślę, że lepiej chyba żebyś została na tym L4 ze względu na ciebie i dzidzie. Ja po 2h sprzątania w domu ledwie żyję bo brzuch się spina i kręgosłup juz boli. Trzymaj się kochana i odpoczywaj teraz!!

Do góry