reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Venus ano właśnie boli, potrafi to być taki ból rwący w różnych sytuacjach w ciągu dnia, ale też głównie wieczorami, po pracy - wtedy to padam z bólu czasami, jak wracam :-(
Tak to wygląda, nie wiem, czy któraś z Was tak ma/miała w poprzedniej ciąży? Widać, może niezbyt wyraźnie bo to jednak zdjęcie tylko, taką "gulkę", pod palcami wyczuwam coś w rodzaju poduszeczki z płynem (?), która po wysiłku twardnieje i bardzo boli Zaczyna się od wgłębienia pępkowego i kończy jakieś 3cm powyżej :-(
(wybaczcie wątpliwą urodę mojego brzucha ;-) )
Tak to wygląda, nie wiem, czy któraś z Was tak ma/miała w poprzedniej ciąży? Widać, może niezbyt wyraźnie bo to jednak zdjęcie tylko, taką "gulkę", pod palcami wyczuwam coś w rodzaju poduszeczki z płynem (?), która po wysiłku twardnieje i bardzo boli Zaczyna się od wgłębienia pępkowego i kończy jakieś 3cm powyżej :-(
(wybaczcie wątpliwą urodę mojego brzucha ;-) )
Załączniki
Tusiaczek2402
Moderatorka
Odebrałam wyniki. Po krzywej chyba ok, pierwsze pobranie 69mg, po dwóch godzinach 87mg. Aż się zastanawiam czy nie za mało? Któraś tu pisała jakie są normy ale odnaleźć nie mogę:what:
No i standardowo bakterie w moczu, ale to już norma. Za to krew ok, hemoglobina powyżej 12 więc w porządku.
No i standardowo bakterie w moczu, ale to już norma. Za to krew ok, hemoglobina powyżej 12 więc w porządku.
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, pięknych zdjęć. Za dobre wyniki trzymam kciuki. Serge.... trzymam kciuki aby wszystko było wporządku.
Powiedzcie mi jak to jest z tą glukozą? robicie ją po skończonym 24 tyg czy wcześńiej? JA mam wizytę po 25 tyg, ale za tydzień - czyli w 24tyg może jechać ze mną mąż na badanie i nie wiem czy mam czekać....czy korzystać..
Powiedzcie mi jak to jest z tą glukozą? robicie ją po skończonym 24 tyg czy wcześńiej? JA mam wizytę po 25 tyg, ale za tydzień - czyli w 24tyg może jechać ze mną mąż na badanie i nie wiem czy mam czekać....czy korzystać..
Ostatnia edycja:
Tusiaczek2402
Moderatorka
Ja miałam skierowanie od 23, lekarz nie mówił żeby czekać. Dziewczyny tu niektóre pisały że robiły nawet wcześniej, a inne później. Zależy jak lekarz zleci. W sumie jeśli coś by miało być nie tak lepiej wcześniej się wybrać
makota89
Fanka BB :)
dziewczyny super zdjęcia
sergeevna- współczuje bólu :-( ciekawe czy da się coś z tym teraz zrobić ??
a to profil mojej Julci w 20tc1d Zobacz załącznik 617294 wygląda jakby się uśmiechała
na 100 % się uśmiecha
elifit
Moderatorka
Dziewczyny piękne fotki naprawdę.
Sergi współczuję kochana. Moja koleżanka niedawno miała operacje i niestety jest tym odsetkiem pacjentów z powikłaniami. Trzymam kciuki żeby u cb gładko poszło &&&&
Sergi współczuję kochana. Moja koleżanka niedawno miała operacje i niestety jest tym odsetkiem pacjentów z powikłaniami. Trzymam kciuki żeby u cb gładko poszło &&&&
reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Po dzisiejszym usg wszystko posprawdzane, łożysko na tylnej ścianie i wysoko, serducho bije jak dzwon! :-) Płeć ponownie potwierdzona, widziałam cipuloka, więc baba jak się patrzy! :-)
Co do podejrzenia przepukliny pępkowej u mnie, dzisiaj na 17:00 naszego czasu mam wizytę u lekarza. Zobaczymy, co gościu mi powie, chciałabym zwolnienie chociaż na tydzień, a w UK to niełatwa sprawa... A co do tego, że to przepuklina, to sama mam co raz mniejsze wątpliwości i położna na usg też stwierdziła, że "widzi ryzyko"... Tak wczoraj wyglądało po pracy... :
Co do podejrzenia przepukliny pępkowej u mnie, dzisiaj na 17:00 naszego czasu mam wizytę u lekarza. Zobaczymy, co gościu mi powie, chciałabym zwolnienie chociaż na tydzień, a w UK to niełatwa sprawa... A co do tego, że to przepuklina, to sama mam co raz mniejsze wątpliwości i położna na usg też stwierdziła, że "widzi ryzyko"... Tak wczoraj wyglądało po pracy... :
Załączniki