reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

niestety nie widzialam jak sie rusza.Ale byl pieknie widoczny, o wiele lepiej niz na zdjeciu, Nie weim czemu takie niewyrazne te zdjecia ,na monitorze piekny obraz byl,widac bylo juz glowke,raczki itd,juz taki maly czlowieczek a nie robaczek :D
Tak dobrze widzisz :) termin przeskoczyl z 7 na 5 lipca,poki co jeszcze ciaza mlodsza niz z OM ale juz tylko o 6 dni a nie o tydzien :)
niby tylko jeden dzien ale jednak :)

reklama
Byłam dziś u lekarza, ale usg mi pani doktor nie zrobiła. miałam 2 tyg temu.. i miałam mieć teraz. no trudno. pomacała macicę, zmierzyła ph i przepisała badania. i tyle. powiedziała że macica rośnie... wiem bo widzę, że mi wałeczek na brzuchu wywaliło na dole. krew pobrana itd.
następna wizyta 12-13 tydz. u mnie wypadnie 12, bo 13 tydz to są święta, więc pójdę wcześniej. ogólnie chyba jest w porządku, brzuch rośnie, lekko pobolewa, mdłości przeszły całe szczęście.

Czesc..
Tez dzis bylam u ginekologa prywatnie. Stwierdzilam ze bede chodzic do jednego z lepszych ginekologow zeby byc spokojniejsza...
Wiec moja pchelka ma juz 1cm ;) widzialam i SLYSZALAM ♡ ;) az mi sie lezka pociekla dziewxzyny.boze jakiento cudowne slyszec serce...byl ze mna moj ex.widzial tez malenstwo ;) chyba mu sie podobalo.wyniki mam dobre.toxo ujemne itd :)
Zdj dolacze pozniej

Ada, Kum, Kopacz gratuluję dziewczyny. To niesamowite, że dzidzia ma 1 cm i już bijące serduszko takie maleńkie, a jakże drogocenne. Oj mam nadzieje, że mi też dane będzie usłyszeć

Ale jestem zła.
Odebrałam dziś wyniki z badań robionych dokładnie tydzień temu. Nikt do mnie nie dzwonił, że są i to przy mojej niedoczynności są złe!

Tsh w 4 tygodnie z 1,1 wzrosło mi do 4,1. Czytałam teraz, że rosnące hcg może zaburzać poziom tsh.
Jestem zła, bo mam to głupie Hashimoto i teraz się mega boję, czy maluszek tam w ogóle jest, Wiem wiem, że jest i rośnie zdrowo ale zaczęłam się martwić. I zła jestem, bo od conajmniej 5 dni mieli wyniki i mogłabym już brać inną dawkę a tu gdybym sama nie poszła to nikt sie nie pofaktygował..
Robiłyście może witaminę b12? Mi zrobili i wyszło 150 (norma 120-650) więc widać też nie za wysoko.
Z rana dzwonię do swojej endo w Polsce niech radzi i ratuje

reklama
Wszystkim gratuluję udanych wizyt i bijących pieknie serduszek!

A dziewczynom, które mają 3 grudnia wizytę z usg mówię:"to będzie wspaniały dzień!". Ja idę na 18.40 :-)

Do góry