reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Dla mnie tez imię Jagoda dotąd nie wydawało się dziwne ani kłopotliwe, ale po tym co napisała Jagoda23 to zaczynam się zastanawiać...:baffled: ale nadal mi się strasznie podoba:zawstydzona/y:

...a co zakładów, to wszyscy w pracy też obstawiali dziewuszke... czyżbyście wszyscy wiedzieli coś więcej niż ja??:-p chociaz ja tez cos tak czułam...do glowy przychodziły mi tylko damskie imiona:laugh2:;-)

Gratulacje wszystkich udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków i zadowolonych mam:-)
Mam nadzieję, że już tak zostanie do sierpnia, kciuki za wszystkie kolejne wizyty!

Nic nie napisałam o mojej wczorajszej wizycie, a więc: maluch ma się dobrze, chociaż bardzo nieśmiały albo mało towarzyski (może to ta jego fińska połówka ;-)), waży około 400g, zasłaniał głowę rękami, więc musieliśmy robić dwa podejścia żeby sprawdzić mózg itp., wszystkie pomiary prawidłowe, rączki, nóżki, główka, serducho bije pięknie i równo, brzuszek też ok, a w nim pełny pęcherz :-)

Wczasie badania tak po około 15 minutach leżenia zrobiło mi się strasznie słabo,zawroty głowy, ciemno w oczach, potem światłowstręt, musiałam trochę posiedzieć, poźniej dokończyłam badanie leżąc na prawym boku. Chyba od tego naciskania na brzuch i leżenia na płaskim łóżku, trochę ciśnienie spadło. Na szczęście nie trwało to zbyt długo, ale przez to zamieszanie mam jakiś niedosyt z tej całej wizyty, chyba muszę się wybrać jeszcze prywatnie. Całe szczęście, że mąż ze mną był to wszystko zapamiętał. Anyway, wystraszyłam się trochę, bo ja nigdy w życiu nie zemdlałam.

Ostatnia edycja:
Gratuluję wizyt!!

Multimama, super, że się parka trafiła!

Zienia - no to będziesz miała zabawy z dwoma budrysami;) Fajnie! Chyba bym wolała dwóch chłopców, niż dwie dziewczynki za jednym zamachem;)

Zaczaowana - może on taki hojnie obdarzony po prostu?

All-me cudownie, że serducho zdrowe! A tego lekarza bym pogoniła chyba miotłą, czy coś...

Piękne zdjęcia wklejacie i chyba już wszystkie, które chciały znać płeć wiedzą, co w brzuszkach siedzi? I najważniejsze, że wszystkie dzieciaki zdrowe!!!

Co do chłopców - widzę, że nie tylko mój jest takim ekshibicjonistą :szok::-)

reklama
Agata_K teraz to nie mam pewności co do tych chłopców :eek: ale dzisiaj dwie osoby mi powróżyły z obrączek (nie wiem czy to się sprawdza sama nigdy nie stosowałam) i obu wyszło, że dwóch chłopów jednak. Ale nie wiem... ja tam w takie rzeczy nie wierzę za bardzo :dry:

Do góry