reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Jagoda, na tym zdjęciu wygląda, jak by mała miała tam w środku Ciebie lalkę chodzi mi o to 'coś' na dole (po lewej stronie od buźki), czego nie mogę rozszyfrować;-) Mała księżniczka Ci rośnie - faaaajnie
Zienia, wow! no to kawał chłopa z każdego z bliźniaków! Tez myślę, że to dobrze, że mają taką wagę, bo na wypadek, gdyby się mieli wcześniej urodzić, co chyba się dość często przy ciążach mnogich zdarza, to nawet lepiej, że takie gabaryty osiągają już teraz. A zdjęcie jest cudne!
I wszystkim Wam gratuluję wizyt i widzeń z dzieciątkami!
Zienia, wow! no to kawał chłopa z każdego z bliźniaków! Tez myślę, że to dobrze, że mają taką wagę, bo na wypadek, gdyby się mieli wcześniej urodzić, co chyba się dość często przy ciążach mnogich zdarza, to nawet lepiej, że takie gabaryty osiągają już teraz. A zdjęcie jest cudne!
I wszystkim Wam gratuluję wizyt i widzeń z dzieciątkami!
witam sie i ja.
Ja juz po wizycie i tak. Synuś ponad kilogram waży, wszystko z nim oki.
A ja dostałam l4 leżące na najbliższe 5tyg. Z powodu puchnięcia nóg o bolu spojenia. A to leżące to nijak mi teraz nie pasuje. Sesja się zbliża a tu lipa w domu trzeba siedziec :/
Ale czego się nie zrobi by dziecko było zdrowe i urodziło się o czasie
Ja juz po wizycie i tak. Synuś ponad kilogram waży, wszystko z nim oki.
A ja dostałam l4 leżące na najbliższe 5tyg. Z powodu puchnięcia nóg o bolu spojenia. A to leżące to nijak mi teraz nie pasuje. Sesja się zbliża a tu lipa w domu trzeba siedziec :/
Ale czego się nie zrobi by dziecko było zdrowe i urodziło się o czasie
marzycielka81
Żabila dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. Odpoczywaj, zobaczysz te 5 tg szybko minie
fibi 86
zaczarowana79
3*mama :-)
fibi, cudna Adrianka... Jak ja Ci zazdroszczę takiego ładnego zdjęcia...:-)
reklama
marzycielka81
Fibi jaka słodka dziewczynka:-)