reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
i po USG... z dzidziusiem wszysttko w porządku, rośnie, waży prawie 400g :D a co do płci to tak samo jak w tamtym miesiącu, niby dziewczynka, ale nic pewnego i nadal mam się nie nastawiać bo kiepsko było widać... :)

hej i ja dzis po normalnej wizycie, maly pierwsze co pokazal to fiflaczka :) i dr powiedziala ze to sie juz nie zmieni, dostalam zwolnienie wiec juz w domu odpoczywam.
Serdusio pieknie bije, a maluch wazy 275g :) i na jednym zjadtku pokazal jakby "OK" raczka :)
bylby piekny dzien gdbyby nie moja tesciowa!!!!!!

Witam i ja:)

Już po wizycie. Moje dzieciątko waży 480g! Lekarz pomierzył, pobadał. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ale teraz mam kolejne 4 tygodnie czekania, bo mój szkrabuś ma pupkę w miednicy i jak to określił pan doktor: możemy wróżyć z fusów czy chłopiec czy dziewczynka:sorry2: będzie niespodzianka. Ale cieszę się, że wszystko w porządku:-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:-)

No to ja może pochwalę się moją cudowną Majeczką IMG00252.jpg
Malutka waży już 400g i wszystkie pomiary ma w normie, żadnych wad:-)
Jedyne co to mam zmniejszoną ilość płynu owodniowego (lekarka napisała "subiektywnie") oraz w prawej tętnicy macicznej mam podwyższony opór. Póki co mam odpoczywać, dużo pić, unikać stresu i w 26 tc przyjść do niej na kontrolę. Jeśli ilość płynu nie zwiększy się do tego czasu to podejmiemy leczenie.

Załączniki

• IMG00252.jpg
    IMG00252.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry