reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Czeswc dziewczyny! Gratuluje udanych wizyt!
ja po wykupieniu ubezpieczenia w medica polska w koncu trafilam na cudownego lekarza :) dostalam skierowanie na wszsytkie badania (łącznie z hcv, hiv)a usg trwało ponad 30min :) Bo to już było to połówkowe! Drugi lekarz już powiedział ze dziewczynka, chociaz mała strasznie sie wierciła i zasłaniała. Najwazniejsze ze wszytsklo rozwija sie dobrze i proporcjonalnie, idealnie na 4-6 dzien 20 tygodnia wychodziło, lekarz pokazał nam kazda czesc ciałka łącznie z komorami i przegroadmi serduszka :) Ruchy juz czuję konkretnie, czasem az podskoczę :p Jutro jedziemy na wesele wiec mam nadzieję ze zabawa małą ukołysze i nie będzie za bardzo kopac zwłaszcza w pęcherz :p od początku ciązy przytyłam póki co 2 kg, ale lekarz mówi ze to nie jest zaden wyznacznik, dzidzia wazy ok 350gr.
Pozdrowionka!

gdynianka gratuluję z całego serca udanej wizyty i cieszę się, że dziewczynka się potwierdziła, to wielkie szczęscie

paulagd chyba masz najstarszą ciąże z nas wszystkich, gratuluję udanej wizyty

DoMisia1985 mozliwe, bo ja w sumie mam termin na 30.10, ale stwierdziłam ze blizej mi do tego forum niż pazdziernikowego :p A wiadomo ze z terminem to roznie bywa!

Paulagd Super że jestes zadowolona z lekarza i wizyty, że już dziewczynka potwierdzona. Ja musze poczekać do 28.06 bo ostatnio to tak 50% na 50%więc dalej nie wiemy kto mieszka w brzuszku. a na jutro udanej zabawy! my idziemy 27.07 i 28.09 na wesela:-)

No to gratuluję udanych wizyt!
Gdynianka- tak się miło czytało Twojego posta, oby same takie posty tu były wpisywane!:-)

Więc witamy nową koleżankę! Może mała wytrzyma 2 dni dłużej i będzie listopad!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry