reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Ja już po wizycie i oczywiście nic się nie dowiedziałam. Dziecko było w takiej samej pozycji jak ostatnio i dodatkowo miało rękę między nogami.:-(Nic nie można było zobaczyć, a więc muszę czekać do następnej wizyty połówkowej 27.06.
Wcale mnie to nie dziwi. Wstydliwe to moje dziecko, ale że aż tak. Mąż zawiedziony. Mi się wydawało, że jest tam dziewczynka, bo nic między nogami nie było, ale gin pow, że nie da się zobaczyć, bo jest ręka.
A tak poza tym wszystko OK, dziecko jak zwykle tydzień starsze.

reklama
Zwolenniczka to dobrze, że wychodzicie do domu:-) Też podpisuję się pod pytaniem Meago.

DoMisia najważniejsze, że dziecko zdrowe. Nie wstydliwe, tylko chce mamusi i tatusiowi zrobić mega niespodziankę:-) Nasz Misiek też się ciągle zakrywał, dopiero na połówkowym odkrył co ma między nóżkami, ledwo pokazał się na monitorze a od razu wywalił swoje klejnoty;-)

Dziewczynki wylądowałam w szpitalu z bólami brzucha, i napinającym się brzuchem. W dodatku na izbie podczas badania usg maluch kopał stopami w szyjkę i wyglądało na to,że kanał powoli się otwiera. Przyjęli mnie też dlatego, że dzwonił do nich mój lekarz prowadzący, który jest tam kierownikiem i chciał to na oddziale wyciszyć. Faktycznie długość szyjki jest na chwilę obecną w miarę, ale dużo się skróciła od początku ciąży. Podobno jestem tą szczęściarą, która ma bardzo długą szyjkę. Teraz musimy leżeć brać nospę, scopolan, luteinę i chyba to wszystko. W poniedziałek wizyta kontrolna.

Gusiak88 ja już miałam 3d, 4 d w 12 tygodniu Dostalam również filmik. 10 lipca idę na połówkowe też takie
Ann17 piękne zdjecia

Co do płci moja szwagierka wczoraj się dowiedziała, że będzie dziewczynka a jest w 20 tygodniu:) A wszyscy mowili na pewno chłopiec bo pięknie wygląda, a brzucha zero;)

reklama
Do góry