reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Witam kochane po dluzszej nieobecnosci.
Ja mialam dzisiaj Usg i okazalo sie ze bedzie najprawdopodobnie dziewczynka, ale za dwa tygodnie mam isc jeszcze raz na usg polowkowe i wtedy sie potwierdzi albo nie, ale lekarz dzisiaj powiedzial ze chlopaka to on nie widzi:-)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt :-)
Też bym się zdjęciami z USG pochwaliła ale mam je na papierze tylko i nie wiem jak je "przenieść" na komputer :-(

kurcze faktycznie dziewuszki rządzą hehe ciekawe co bedzie u dziewczyn ktore jeszcze nie znaja plci moze sie ranking zmieni ;p

gratuluje udanych wizyt i synusiów i coreczek :)

reklama
Gusiak88 ja już miałam takie USG 3D,4D w 13 tygodniu, teraz będę miała za jakieś da tygodnie, a potem koło 30 tygodnia ciąży. W pierwszej ciąży też robiliśmy i najfajniejsze zdjęcia wyszły po 30 tygodniu.

Rzeczywiście dziewczynki królują, ale np w październikówkach chłopcy królowali i teraz siusiaki się wytarły i jest prawie pół na pół. Zobaczymy jak będzie u nas :-)
Czekałam na tą wizytę dzisiejszą 3 tygodnie, odliczałam dni, a teraz powiem Wam, że jakoś tak boję się iść. I już strasznie stresuję się, że dziś może być ten moment...

Do góry