reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
avocado- na początku wydawało mi się, że słabo widać, bo na nfz mają słaby sprzęt;) Ale jestem zadowolona;) Teraz czekam do 5 lipca potem do 10 lipca;)

byłam dzisiaj na usg w poradni genetycznej i robił mi pan profesor :) miły facet. testowal na mnie usg ktorej przywiezli na pokaz ;p
z dzidzula wszystko dobrze wg tego usg wyniki sa prawie ideale a dzidzia ma wymiary jak w ukonczonym 17tyg. wazy 140 g fotke mamy ale wiidac tyl glowki i kregoslup bo sprzet zastrajkowal i wciagnal papier
pan profesor szukal co jest miedz nozkami niestety byla tam pempowina i wszystko zakrywala pod żadnym kontem nie było widac hehehe zaprosil mnie na usg w 20 tyg i mowil ze bedziemy szukac plci hihi

melanowa mocno Gratuluje:-):-):-):-)

dziewczyny ja juz po wizycie dzisiaj mialam baranie polowkowe:tak: dzis mialam pana doktra lezalam tam z ghodzine tak wszystko dokladnie mierzyl ogladal i na poczatek powiedzial ze 70% dziewczynka a potem na jkoniec jak powiedzialam ze jade do Polski specjalnie po zakupy i to badanie wazy wszystko to powiedzial ze dziewczynka:-D:-D:-D:-D mala nie chciala sie pokazac z profilu wszystko sprawdzil az wkoncu musial zrobic usg 3d zeby zobaczyc buzie ... ale w 3 d nie chcial mi sprawdzic plci:sorry2: szkoda bo bym byla spokojniejsza:tak: Malenstwo wszystko ma w normie... ale na poczatku mnie zdenerwowal bo ogladal 3 razy serce w oddali w zblizeniu potem przeplywy potem cos i znow tak 3 razy wkoncu zapytal czy w rodzinie sa wady serca:szok: myslalam ze zawalu dostane... powiedzialam ze nie a cos nie tak? a on ze raczej nie ... dopiero za 4 razem jak dzidziol przekrecil sie jak trzeba to sprostowal ze wszystko jest bardzo dobrze...

kamilka gratuluję udanej wizyty, noi potwierdzenia dziewczynki :-) Super, będzie parka. Fajnie, że miałaś już połówkowe i mogłaś się wszystkiego dowiedzieć. Ja mam jutro normalną wizytę, a za dwa tygodnie połówkowe, więc boję się, że nie będzie mu się chciało czekać, żeby dokładnie zobaczyć płeć. A może jakieś wymiary Ci podał? Jeszcze raz gratuluję.
melonowa również gratuluję wizyty, niestety nasze Bąble płatają nam figle i ja też boję się, że po 3 tygodniach czekania też się nie dowiem, bo dzidzi nie będzie chciała współpracować, no cóż może jakoś będzie

reklama
Do góry