reklama
martula1985
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny ja miałam wczoraj wizytę, denerwowałam się tak bardzo przed badaniem przezierności, że ciśnienie mi skoczyło do 150/70 i ginka kazała mi kupić tabsy na nadciśnienie.. później dostałam opiernicz, bo przytyłam 4 kg w miesiąc nie moja wina, że kazała mi siedzieć w domu i się nie ruszać ;-) w każdym razie na badanie zaprosiła też mojego męża, widzieliśmy Maleństwo jak na dłoni! Nawet mój mąż popłakał się ze wzruszenia, a raczej nie lubi okazywać uczuć, więc musiało to być dla niego nie lada przeżycie :-) z Maleństwem wszystko ok, ma 61 mm i kręci fikołki dostaliśmy kilka zdjęć i nawet film nam ginka nagrała, powiedziała, że jak chcemy to mamy się dopatrywać, co tam ma Dzidzia między nogami, bo ona jeszcze się nie odważy wyrokować następna wizyta za 4 tygodnie.
Martwi mnie tylko wpis w karcie ciąży "Kosmówka - tylna ściana ale dochodzi do ujścia wewnątrz" bo nie wiem, co oznacza..
Martwi mnie tylko wpis w karcie ciąży "Kosmówka - tylna ściana ale dochodzi do ujścia wewnątrz" bo nie wiem, co oznacza..
Magda86Poznań
bunny- kochana też bym zminiła lekarza, albo powaznie sie zastanowiła
martula- gratulcje wizyty;-)
ja też schudłam nonek 2 kg, a lekarz mówił że to normalne.
i tak mam za duzo kg wiec tym lepiej ;-)
martula- gratulcje wizyty;-)
ja też schudłam nonek 2 kg, a lekarz mówił że to normalne.
i tak mam za duzo kg wiec tym lepiej ;-)
DoMisia1985
Ja już po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze, ma już 8 cm :-) Moje wyniki badań są perfekcyjne, a następna wizyta 21.05. Naciskałam gina odnośnie płci, trochę się poruszył, że za wcześnie i na tym etapie łatwo pomylić. Nawet na usg nam nie przybliżył Bąbla, bo wiedział, że będę dociekać. No nic trzeba poczekać do połówkowego
Bunny- nawet nie chce sobie wyobraac co musialas przezywac. Bardzo bardzo s ie ciesze ze wszystko z Maluszkiem dobrze :-)
martula - nic sie nie przejmuj, a od poczatku ciazy tez 4kg do przodu ale sie ciesze, bo bylismy znow na USG i dzidzius rosnie i ma sie bardzo dobrze. Teraz tylko postanowilam juz sie kontrolowac z tym jedzonkiem :-) Ja przytylam, bo rzucilam palenie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i jeszcze sie odchudzalam przed sama ciaza- to teraz mam jojo. Ale i tak Malenstwo jest dla mnie najwazniejsze i tym sie bede pocieszac.
Po za tym moja tesciowka mi opowiedziala ze w obu ciazach bardzo duzo schudla na poczatku ale pod koniec i tak nadrobila :-)
doMisia 8cm to juz niezly "LUJ" (tak moj S mowi :-)) gratulacje :-) ciesze sie z udanej wizyty Twojej i wszystkich innych mam , ktore juz sa po :-)
Jutro zamieszcze zdjatko z mojej ostatniej wizyty
martula - nic sie nie przejmuj, a od poczatku ciazy tez 4kg do przodu ale sie ciesze, bo bylismy znow na USG i dzidzius rosnie i ma sie bardzo dobrze. Teraz tylko postanowilam juz sie kontrolowac z tym jedzonkiem :-) Ja przytylam, bo rzucilam palenie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i jeszcze sie odchudzalam przed sama ciaza- to teraz mam jojo. Ale i tak Malenstwo jest dla mnie najwazniejsze i tym sie bede pocieszac.
Po za tym moja tesciowka mi opowiedziala ze w obu ciazach bardzo duzo schudla na poczatku ale pod koniec i tak nadrobila :-)
doMisia 8cm to juz niezly "LUJ" (tak moj S mowi :-)) gratulacje :-) ciesze sie z udanej wizyty Twojej i wszystkich innych mam , ktore juz sa po :-)
Jutro zamieszcze zdjatko z mojej ostatniej wizyty
reklama