reklama
martula1985
Fanka BB :)
akaiah no trochę ten Twój lekarz przegiął pałę za przeproszeniem, żeby ojca dziecka przyrównywać do chomika?!
martula no zmieszałąm się trochę , powiedziałam że mi i partnerowi bardzo zależy na tym, i jeszcze dodał ze jak pójde prywatnie na 3D to wtedy nie bedzie problemu , mimo ze uważam go za dobrego lekarza, to chyba wszyscy lekarze ktorzy robią badania na nfz tak mają..
maddlena
Fanka BB :)
O, tutaj też sie dzisiaj rozpisałyście.
Magda86Poznań cudna ta Twoja kruszyna, pięknie, gratuluję.
Akaiah ale "sympatyczny" ten Twój lekarz.
Cieszę się razem z Wami z Waszych udanych wizyt, a ja czekam do następnego poniedziałku...
Magda86Poznań cudna ta Twoja kruszyna, pięknie, gratuluję.
Akaiah ale "sympatyczny" ten Twój lekarz.
Cieszę się razem z Wami z Waszych udanych wizyt, a ja czekam do następnego poniedziałku...
akaiah Twój gin przepraszam że tak powiem bezczelny, od razu mam skojarzenie do mojego poprzedniego z przychodni na Batorego jak są dziewczyny z Krk to odradzam.
meagoe rewelacyjne zdjęcia, śliczne maleństwo :-) wyobrażam sobie ile sie musiałaś najeść nerwów przez te kilka chwil, masakra
Niesamowite to wszystko, jeszcze niedawno nasze maluszki na zdjęciach były takimi mini kuleczkami a teraz już małe człowieczki takie prawdziwe, ciąża to jest jednak cud najwspanialszy
meagoe rewelacyjne zdjęcia, śliczne maleństwo :-) wyobrażam sobie ile sie musiałaś najeść nerwów przez te kilka chwil, masakra
Niesamowite to wszystko, jeszcze niedawno nasze maluszki na zdjęciach były takimi mini kuleczkami a teraz już małe człowieczki takie prawdziwe, ciąża to jest jednak cud najwspanialszy
reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Meago stresu nie zazdroszczę, ale na szczęście z Twoją dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku, gratuluję:-)