reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
magdapoznań rewelacja !!!! przepięknie widać kruszynke :) mój rozmazany bo ruszał się i wiercił i pępowinką się bawił :)
dahmarka hehe mój partner byl ze mną , ale lekarz nie pozwolił mu wejść na badanie :dry:, ale jak wyszłam od ginka czekał pod drzwiami na wieści. wziął USG i nosi w portfelu :) poszedł nawet do koscioła sie pomodlić i podziękować za dzidziusia :)

trzymam kciuki za dzidziusie !!! piękne te usg :)

martula1985 dziwne ze nic nie widać bo mi lekarz powiedział że jestem miedzy 10 a 11 tc i wszytkie strukturki bylo widać rączki, nóżki, serduszko kręgosłupik. a jak u twojego ginka z aparatem usg ?

nie no, było serduszko i ginka mi pokazała gdzie główka a gdzie nóżki, ale trzeba mieć wielką wyobraźnię żeby na tym zdjęciu coś zobaczyć.. nie znam się na aparatach usg :/ nie umiem tu zdjęć dodawać, bym Wam pokazała.. teraz zaczynam się bać czy wszystko jest ok..

termin mam na 10 listopad- tydzień 11 + 5 skończone ;-)))
na noga mnie urzekła!!!!
też byłam zdziwiona dokładnością badania;-)
ale mój gin ma super sprzet mówił, ze jego usg kosztowało 950 tysiecy- zamarłam, taka kasa.....

ale płace 150 za wizyte, wiec zarobi na nie heheh

nie martw sie kochana, pewnie to zasługa sprzetu a nie że coś nie tak z dzieckiem, wiesz jak jest z kasą w Polsce, nie kazdy lekarz ma na takie sprzety...

kurcze jak tak patrzę na te zdjęcia to moja ginka chyba faktycznie sprzęt ma słabiutki.. a za wizytę płacę 100 zł :p

Magda podasz mi namiar do Twojego gina? :) do Poznania mam rzut beretem a może bym się wybrała kontrolnie do innego lekarza..

reklama
dahmarka : no dokłądnie nie martw się to na pewno wina sprzętu :) a juz ci mówię jak dodać zdjęcie :

1. tu gdzie odpisujesz nieco wyżej masz taką tablicę z funkcjami i edycją tekstu.
2. znajdz ikonkę która wygląda jak malutki obraz z drzewkiem <obok takiej kuli z krzyżykiem czerwonym>
3. kliknij na tą ikonkę
4. kliknij "wybierz pliki" - tylko musisz mieć zaznaczone "from computer"
5. i wyboerasz zdjęcie ze swojego komputera :)
6. musi się załadować i gotowe :) !!

i czekamy na zdjęcie twojej kruszynki :)

magdapoznań - widać po brązowawym obrazie ze sprzęt super twój ginek ma bo inne aparaty mają czarno białe ty taki obraz pod sepie wchodzący.

Do góry