reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Lefkowa o ten leniuch. Następnym razem spytaj, czy się nie boi, że mu myszy wszystko zjedzą, bo tak sie dzieje jak się ciężarnej odmawia :p
Najważniejsze, że wszystko ok :)

reklama
meago wiem, że pytałas Ursuli, ale wlasnie ja ten cukier mialam nioby w normie, ale dośc wysoki jednak po tych dwóch godzinach i tak próbuję racjonalniej się odżywiać, ale nie wychodzi mi to zawsze. A jednak pasowałoby to kontrolować, żeby klocka nie urodzić i żeby dzidziol nie odczuł.

meago na czczo miałam 63mg/dl, po godzinie 96 a po 2 , 78 mg/dl, do tego w moczu mam ciała ketonowe 50,0 mg/dl

Meago no właśnie mi gin powiedział - jedz te swoje śledzie z pomidorem ale do tego pół bochenka chleba ;) Nigdy nie byłam fanką pieczywa ale kluski wciągałam zawsze w każdej postaci, teraz tylko przez to całe leżenie nic w kuchni nie tworzyłam a M po prostu nie umie. Teraz już ciut wróciłam do żywych więc powinno się poprawić :) Dzięki Kochana:)

Ursula ja Ci mogę oddać część swojego apetytu, jem za 6 osób. A propos klusek z lenistwa i uwielbienia do klusek kupiłam ostatnio kopytka w biedronce, mniam rewelacja. Uwielbiam wszystko co mączne, a na swojej roboty jeszcze trochę poczekam. Te z biedronki naprawdę polecam tanie a naprawdę można się najeść.

Zwlekłam się wczoraj na Izbę przyjęć, trochę pobolewał mnie brzuch i trochę jakby mi wszystko "tam" popuchło. Pojechałam dla świętego spokoju, na izbie pustki. Położna milutka, ktg w porządku, zrobili usg Leo waży ok. 580 g i tu zaskoczenie. Szyjka mi się wydłużyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z 3.0cm do 3.6cm, :szok::szok::szok:od razu powiem że trzeci raz trafiłam na tę samą super p.dr , powiedziała ,że to może być efekt mojego leżenia.

YUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

A tak żebym za bardzo się nie cieszyła to okazało się że ta opuchlizna i świąd to kolejna infekcja grzybicza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale z tym już sobie mam nadzieję poradzimy, więc dzisiaj pakowanko, pakupki i jutro Mazury :)))

reklama
zwolineczka polecam LACIBOS FEMINA po jednym blistrze mi mija, jak juz lekko czuje swędzenie od razu zaczynam brać. i pomaga polecam. koszt niestety wysoki bo za 10 tabletek ponad 20zł ale mi pomaga

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry