reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
wszystkie foteczki podobne ;-) Kamilka moje podobnie wygląda widziałaś, wkleiłam jakis czas temu.
super tak oglądać ;-)
rozczula mnie to;-)
ja w pracy...bllleeeee
super tak oglądać ;-)
rozczula mnie to;-)
ja w pracy...bllleeeee
DoMisia1985
Fanka BB :)
gdynianka 1 super zdjęcie, do mojego USG genetycznego niecały tydzień :-)
czekoladka21
Mama Nadzi :*
kamilka i gdynianka śliczne są te wasze kruszynki ja mam wizyte 22 kwietnia będe już prawie w 11 tyg. myślę że też już zobaczę jak sie rusza
Witajcie dziewczynki
Byłam dzisiaj na wizycie. Słyszałam serduszko. Najpiękniejsza chwila. Według ginekologa jestem w ciazy 7 dni i 2 dni. Termin 27 Listopada, wg Usg 2 grudnia także zobaczymy., Lekarz mówi ze listopad. Dzidziuś ma 11,8 mm. Następny termin a na Nfz 10 maj. A 17 maja mam przyjsc do niego prywatnie na badania genetyczne.
A o to moja kruszynka
Byłam dzisiaj na wizycie. Słyszałam serduszko. Najpiękniejsza chwila. Według ginekologa jestem w ciazy 7 dni i 2 dni. Termin 27 Listopada, wg Usg 2 grudnia także zobaczymy., Lekarz mówi ze listopad. Dzidziuś ma 11,8 mm. Następny termin a na Nfz 10 maj. A 17 maja mam przyjsc do niego prywatnie na badania genetyczne.
A o to moja kruszynka
Załączniki
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Nonek faktyczznie twoja Kruszynka chyba sobie usiadła w brzuszku:-) super zdjęcie
Kochane, jestem już po wizycie, szłam tam z dusza na ramieniu stres niesamowity - głupia byłam,
widok na usg najpiękniejszy w świecie :-) i słyszałam serduszko:-) uśmiech nie schodzi mi z twarzy
Moje maleństwo ma już 2,38 cm !! :-) nie spodziewałam się że będzie taki wielgaśny lokator już
wg USG 9 tydzień, termin 15 listopad.
A to moje szczęście ogromne
widok na usg najpiękniejszy w świecie :-) i słyszałam serduszko:-) uśmiech nie schodzi mi z twarzy
Moje maleństwo ma już 2,38 cm !! :-) nie spodziewałam się że będzie taki wielgaśny lokator już
wg USG 9 tydzień, termin 15 listopad.
A to moje szczęście ogromne
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Justynka mamy zbliżony termin porodu:-) Ja mam na 16 listopada, ciekawe która z nas urodzi pierwsza:-) No i Twoja Kruszynka jest prawie takiego samego wzrostu co moja:-)