reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Dziewczyny ja wiem, że to już nudne w moim wykonaniu ale jutro (czyli już dzisiaj bo w piątek) mam kolejne usg... na 12. O ile lekarz nie odwoła, bo kazał najpierw zadzwonić i potwierdzić czy będzie w tym mieście gdzie mamy się spotkać na 3d. Cieszę się i boję bo to będzie to "genetyczne". Mam nadzieję, że nas nie spławi jutro bo to będzie jakoś 13 tydz i 2 dni a czas leci... Nie wiem jak ja dzisiaj zasnę z tych emocji :D:D:D Nawet mojego krwiaka sobie zobaczę w 3d! trzymajcie kciuki żeby mi nic złego nie wypatrzył :(

reklama
marzena , nie martw się na zapas:) ( tak, wiem łatwo powiedzieć-sama już myślę co będzie 18.11) napewno to będzie super widok,maluszek już większy i w 3d,a może nawet i pokaże siusiaka:-D albo brak;-)

Marzena trzymam kciuki, żeby lekarz powiedział same pozytywy i żebyś się uspokoiła :-) Wszystko będzie dobrze. Nasza następna wizyta będzie 23.11 i będzie to 16 tydzień. Dziś mam drugi dzień 15 tygodnia i chyba powinnam wpisać się na wątek ruchów i kopniaczków...

marzenka trzymaj sie, moja koloezanka jest w 11tyg i tez miala krwiaka, plamienia i ogolnie jechala na 10 tabletkach dziennie, jest po 3 poronieniach i teraz jak byla na wizycie to bylo juz wszystko ok, tak wiec jak odpoczywalas o dbalas o siebie to nic sie nie martw. Oczywiscie czekamy na wiesci, wiec od razu szybko nam tu pisz co i jak

reklama
Do góry