reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Misia , Madzik - śliczne małe słodziaki
Ja jakoś nadal się niepokoję tą przeziernością. Wiem, że 2,0 jest w normie ale chyba uspokoję się dopiero 18.11 mam stawić się jeszcze raz, żeby sprawdzić czy się nie powiększa. Już nie czytam informacji w necie na ten temat bo zwariować można;/

Nie martw się Basiek, będzie dobrze:-) Czas do 18 szybko zleci, wtedy się sama przekonasz, że wszystko ok:-) I przede wszystkim się nie denerwuj, bo to szkodzi maluchowi:-) Głowa do góry:-)
Dombar, Misia świetne fotki i cudne maluchy:-)

Ostatnia edycja:
Diewczyny śliczne maluszki
Basiek nie przejmuj sie na zapas tą przeziernością , u nas jest 1,87 więc nie wiele mniej a doktorek powiedział że ok, norma jest do 2,5 więc głowa do góry.
Lepi tobie też radzę nie stresować się, zobaczysz wszystko będzie ok ściskam cię i tzrymam kciuki
Poziomko a twoje maluszki będą identyczne super,gratluję.

Nie wiem o co chodzi ale nie moge podziękować za posta:no:

Super będzie mieć identyczne dzieciaki:-D Będą wpuszczać w maliny znajomych hahahahaha A może zostaną prezydentem i premierem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jutro umawiam się na wizyte do gina w Wawie ,wyczytałam że usg u bliźniąt z jednym łożyskiem wykonuje się nawet co miesiąć:szok: No i oczywiście wszelkie badania częściej.

Basiekk nie martw się na zapas bo to nie pomorze a zaszkodzi. Może sprzet był niewystarczającej jakości albo lekarz.Będzie dobrze:***

my już też po wizycie z małymi przebojami bo okazało się na miejscu że gabinet przeniesiony na drugi koniec miasta i że babka w recepcji nie ma mnie wpisanej na wizytę :wściekła/y: także ciśnienie mi podniosła nieżle ale mój kochany lekarz i tak mnie przyjął :tak:
a na wizycie: dzidź ma już 5,2 cm, 2 nóżki, 2 rączki, bijące serduszko , żolądek, kości nosowe i przezierność 1,1 więc jest po prostu SUPER!!!! a wyniki krwi też bardzo dobre. kolejna wizyta za miesiąc :-)

Julisia to super wieści,szczególnie po "przebojach" jakie miałaś na początku ciąży:tak:
A dla Twoje Milenki z okazji 9-tego miesiączka Wszystkiego najsłodszego:-)

tort_dla_dzieci.jpg

reklama
julisia to super...

wiecie co.. ja was tak czytam i czytam...
i wszystkie piszą że dzidzi ma 2 rączki i nóżki..
a ja na moim w sumie widziałam tylko kręgosłup podczas mierzenia , lekarz pokazał też serduszko...
no i widziałam jedną rączkę jak do mnie machała, a że dzidzi duża to i paluszki widziałam..
później lekarz sobie tam wszystko mierzył...
a ja nie widziąłam ani nóżek ani nic...
ale ważnie że wsyztzko ok...
no i że dzidzi rośnie :tak:

Do góry