reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Misia , Madzik - śliczne małe słodziaki
Ja jakoś nadal się niepokoję tą przeziernością. Wiem, że 2,0 jest w normie ale chyba uspokoję się dopiero 18.11 mam stawić się jeszcze raz, żeby sprawdzić czy się nie powiększa. Już nie czytam informacji w necie na ten temat bo zwariować można;/
Ja jakoś nadal się niepokoję tą przeziernością. Wiem, że 2,0 jest w normie ale chyba uspokoję się dopiero 18.11 mam stawić się jeszcze raz, żeby sprawdzić czy się nie powiększa. Już nie czytam informacji w necie na ten temat bo zwariować można;/
lepidoptera
poziomki - brzucholek niezły, dopiero zobaczyłam, że wczorajszy post mi się nie wkleił
Nie martw się Basiek, będzie dobrze:-) Czas do 18 szybko zleci, wtedy się sama przekonasz, że wszystko ok:-) I przede wszystkim się nie denerwuj, bo to szkodzi maluchowi:-) Głowa do góry:-)
Dombar, Misia świetne fotki i cudne maluchy:-)
Dombar, Misia świetne fotki i cudne maluchy:-)
Ostatnia edycja:
Diewczyny śliczne maluszki
Basiek nie przejmuj sie na zapas tą przeziernością , u nas jest 1,87 więc nie wiele mniej a doktorek powiedział że ok, norma jest do 2,5 więc głowa do góry.
Lepi tobie też radzę nie stresować się, zobaczysz wszystko będzie ok ściskam cię i tzrymam kciuki
Poziomko a twoje maluszki będą identyczne super,gratluję.
Basiek nie przejmuj sie na zapas tą przeziernością , u nas jest 1,87 więc nie wiele mniej a doktorek powiedział że ok, norma jest do 2,5 więc głowa do góry.
Lepi tobie też radzę nie stresować się, zobaczysz wszystko będzie ok ściskam cię i tzrymam kciuki
Poziomko a twoje maluszki będą identyczne super,gratluję.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nie wiem o co chodzi ale nie moge podziękować za posta
Super będzie mieć identyczne dzieciaki Będą wpuszczać w maliny znajomych hahahahaha A może zostaną prezydentem i premierem
Jutro umawiam się na wizyte do gina w Wawie ,wyczytałam że usg u bliźniąt z jednym łożyskiem wykonuje się nawet co miesiąć No i oczywiście wszelkie badania częściej.
Basiekk nie martw się na zapas bo to nie pomorze a zaszkodzi. Może sprzet był niewystarczającej jakości albo lekarz.Będzie dobrze:***
Super będzie mieć identyczne dzieciaki Będą wpuszczać w maliny znajomych hahahahaha A może zostaną prezydentem i premierem
Jutro umawiam się na wizyte do gina w Wawie ,wyczytałam że usg u bliźniąt z jednym łożyskiem wykonuje się nawet co miesiąć No i oczywiście wszelkie badania częściej.
Basiekk nie martw się na zapas bo to nie pomorze a zaszkodzi. Może sprzet był niewystarczającej jakości albo lekarz.Będzie dobrze:***
Julisia
my już też po wizycie z małymi przebojami bo okazało się na miejscu że gabinet przeniesiony na drugi koniec miasta i że babka w recepcji nie ma mnie wpisanej na wizytę także ciśnienie mi podniosła nieżle ale mój kochany lekarz i tak mnie przyjął
a na wizycie: dzidź ma już 5,2 cm, 2 nóżki, 2 rączki, bijące serduszko , żolądek, kości nosowe i przezierność 1,1 więc jest po prostu SUPER!!!! a wyniki krwi też bardzo dobre. kolejna wizyta za miesiąc :-)
a na wizycie: dzidź ma już 5,2 cm, 2 nóżki, 2 rączki, bijące serduszko , żolądek, kości nosowe i przezierność 1,1 więc jest po prostu SUPER!!!! a wyniki krwi też bardzo dobre. kolejna wizyta za miesiąc :-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Julisia to super wieści,szczególnie po "przebojach" jakie miałaś na początku ciąży
A dla Twoje Milenki z okazji 9-tego miesiączka Wszystkiego najsłodszego:-)
A dla Twoje Milenki z okazji 9-tego miesiączka Wszystkiego najsłodszego:-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
julisia to super...
wiecie co.. ja was tak czytam i czytam...
i wszystkie piszą że dzidzi ma 2 rączki i nóżki..
a ja na moim w sumie widziałam tylko kręgosłup podczas mierzenia , lekarz pokazał też serduszko...
no i widziałam jedną rączkę jak do mnie machała, a że dzidzi duża to i paluszki widziałam..
później lekarz sobie tam wszystko mierzył...
a ja nie widziąłam ani nóżek ani nic...
ale ważnie że wsyztzko ok...
no i że dzidzi rośnie
wiecie co.. ja was tak czytam i czytam...
i wszystkie piszą że dzidzi ma 2 rączki i nóżki..
a ja na moim w sumie widziałam tylko kręgosłup podczas mierzenia , lekarz pokazał też serduszko...
no i widziałam jedną rączkę jak do mnie machała, a że dzidzi duża to i paluszki widziałam..
później lekarz sobie tam wszystko mierzył...
a ja nie widziąłam ani nóżek ani nic...
ale ważnie że wsyztzko ok...
no i że dzidzi rośnie