reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

No mnie juz nie umawial na kolejna wizyte, bo powiedzial, ze jest wszystko w jak najleposzym porzadku i byl przekonany, ze ja z tym swoim ciaglym bieganiem to i tak urodze wczesniej. No i dopiero wczoraj wrocil z urlopu ale, ze ja mam jeszcze tydzien to mogl mnie na dzisija np. umowic zeby sprawdzic no ale kazla mi tylko czekac do terminu i jak do 21-go nie urodze to dzwonic do niego i wtedy bedziemy kontrolowac, ale nawet mi nic nie wspomnial o zadnych wizytach na ktg...
Wiec pojde jutro rano, bo dzisiaj jestem jakby wyjeta z zycia tak mnie wszyskto boli, wiec wieczorem sie umuje ogarne i rano na spokojnie pojde, a jak beda mi robic problemy to zawsze moge nawciskac kity ze ruchoiw nie czuje

reklama
Mandrzejczuk to trochę dziwne, bo pod koniec ciąży chodzi się częściej do lekarza a on w ogóle Ci nawet wizyt nie zapisal.

No wlasnie kazdy sie dziwi jak o tym mowie...ja rozumiem ze wszyskto moze byc w porzadku i wogole ale to przeciez roznie bywa, a przez 4 tyg wszyskto moze sie zmienic prawda? Dlatego zaraz wysusze wlosy i polece do szpitala sie dowiem co i jak, a najwyzej wezme i zadzwonie do niego, z urlopu juz wrocil to powinien odebrac w koncu.

No więc (wiem nie zaczyna się zdania od no więc...), Mój ginek zalecił KTG co drugi dzień, a że dziś nie pracuje to pojechałam zrobić je w szpitalu w którym bedę rodzić, no i coś im tam się nie spodobało zalecili KTG dwa razy dziennie i prawdopodobnie (bo dawno nie miałam USG- ostatnie pomiarowe w lutym) mały może ważyć nawet ok 5kg :szok:, po wieczornym KTG zdecydują co robić dalej ale chyba będą już wywoływać (tylko że w tym wypadku wolałabym chyba cięcie bo nie uśmiecha mi sie rodzić pięciokilowego klocuszka....) mam doła bo nie wiem jak to wszystko się skończy...

reklama
Do góry