reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

no i ja się przyłącze do tego że być może nie będzie maj :/ termin na 11 , ale po dzisiejszej wizycie ginka powiedziała,że ona bardziej święta by obstawiała, maluch już głowką mocno naciska na kanał, podobno juz tam sie wpasowuje...no i szyjka ma 1 cm, a 2 tyg temu na wizycie miała 2 cm...

reklama
Widzę, że większość ma rodzić przed terminem..;-)
Ale najważniejsze, aby dzieciaczki były zdrowe..
To ja mam na koniec maja termin.. Więc chyba zostanę majową mamą..:-D
I tym, które są przed wizytami to życzę udanych i dobrych wieści..;-)

Mamuśki trzymajcie się ! będzie dobrze bo przecież musi być prawda :tak:

Każda kolejna wizyta będzie coraz to bardziej ekscytująca dla Nas wszystkich :-)

ja też się dowiedziałam dzisiaj ,że raczej się rozpakuje przed świętami(chociaż nigdy nic nie wiadomo na 100%)Szyjka rozpulchniona, podkrwawia, mocno skrócona.Maluch w brzuchu spory- taka ocena z macanki.Jak wytrzymam do 19.04 to będzie usg szacujące wagę i wtedy zdecydujemy jak urodzę.Od 9 kwietnia mam donoszoną więc można już wtedy startować;-)

ponoć mam jakieś skurcze- ale ja ich nie czuję:-D

Jaipur co za wiadomości ... torba spakowana???? Bo z tego co piszesz to lada chwila może się zacząć

reklama
Gratuluję wizyt. Maluchy rosną jak na drożdżach. I pchają się widzę w kwietniu po kolei. Na maj zostanę sama :(((

Do góry