reklama
zanka07
Fanka BB :)
oj różne opinie krążą w necie, że niby w zakaźnym powinno się rodzić lub na sali septycznej
Mnie w naszym kraju już nic nie zdziwi.....
Mnie w naszym kraju już nic nie zdziwi.....
zanka07
dowiem się na w poniedziałek, na szkole rodzenia po prostu zapytam...
Staram się być dobrej myśli ale i tak to wszystko mnie przeraża...
teraz przed każdy wykonaniem jakiegokolwiek badania będę zestresowana, to wiem !
Staram się być dobrej myśli ale i tak to wszystko mnie przeraża...
teraz przed każdy wykonaniem jakiegokolwiek badania będę zestresowana, to wiem !
Zanka głowa do góry, powtórz badania, i zobaczysz co dalej. Karmić piersią można przy tym, i szpital też cię powinien bez problemu przyjąć, ale musi być poinformowany o tym aby personel mógł się zabezpieczyć i po porodzie odkazić salę.
zanka07
styna ostatnie zdanie brzmi strasznie, czuję się co najmniej jakbym była trędowata :-(
zanka, przed nami(chyba wszystkimi-przynajmniej u mnie są takie standardy) posiew z pochwy/szyjki macicy.Jak wykryją coś np: gronkowca i będzie dupa blada.. To samo co u Ciebie.
Najważniejsze ,że po ciąży będą Cię leczyć, to dobra strona tego ,że wykryli..
Najważniejsze ,że po ciąży będą Cię leczyć, to dobra strona tego ,że wykryli..
adeczka
Zanka wiadomo, ze sie denerwujesz ta sytuacja. Trudno cie pocieszac, ja wiem jak to jest jak cos wychodzi nie tak, ale pamietaj, ze trzeba byc dobrej mysli i najwazniejsze jest to, zebys byla pod dobra opieka medyczna.
Ja przebeczalam kilka nocy martwiac sie cholestaza, teraz nadal sie martwie, ale jak widze jaka mam opieke to stres tez troszke mniejszy, choc cholestaza moze wplynac negatywnie na moja corcie i o tym akurat nie da sie zapomniec.
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Calej reszcie gratuluje udanych wizyt.
Ja mam we wtorek USG, wizyte u lekarza, badanie krwi (najwazniejsze) i KTG, zobaczymy co wyjdzie.
Ja przebeczalam kilka nocy martwiac sie cholestaza, teraz nadal sie martwie, ale jak widze jaka mam opieke to stres tez troszke mniejszy, choc cholestaza moze wplynac negatywnie na moja corcie i o tym akurat nie da sie zapomniec.
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze.
Calej reszcie gratuluje udanych wizyt.
Ja mam we wtorek USG, wizyte u lekarza, badanie krwi (najwazniejsze) i KTG, zobaczymy co wyjdzie.
reklama
mandrzejczuk
zanka kochana idz do krwiodastwa i zrob jeszcze raz badanie krwi pod wzgledem wzw, u mnie kosztuje to 49zl i wyniki masz na drugi dzien. Z tym wirusem ludzie zyja kilkanascie lat i on sie ujawnia wlasnie przypadkiem, anie dajac juz jakies konkretne zmiany i dowody na swoje istnienie. Pamela Anderson ma te ztego wirusa i zobacz napier*** naroktyki, alkohol, puka sie na boki i zyje hehe glowa do gory, poki nie ma powaznych zmian na watrobie nie jest to grozne, a tym bardzien dla maluszka, sa bardzo znikome szanse, ze sie zarazi i tak jak dziewczyny mowia, maluch po porodzie dostanie na pewno cos przeciw wirusowi, a ciebie tez wezma na leczenie i bedzie gitara