reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Persefona gratuluję wizyty, a maleństwo na pewno się jeszcze obróci, co do bakterii łykaj to co ci dali a będzie dobrze.

Persefona gratuluje wizyty, z dolegliwościami sobie poradzisz na pewno :tak: I żeby się dzidzia obróciła, uparciuszek :-)

A ja dziewczyny dzisiaj zgłupiałam. Pojechałam do szpitala, skonsultowałam się z lekarzem i powiedział, że przy takich parametrach (szyjka 3/4, rozwarcie 0.5 i brak skurczy) nie widzi potrzeby zakładania pessara... :baffled: Bądź tu mądry i pisz wiersze... Jestem w kropce i nie wiem komu wierzyć teraz...

Hmmmmmmmmmmm Hope faktycznie ciekawostka. Może zadzwoń do swojej ginki i zapytaj co masz robić

hope no mnie też to zaciekawiło..
a moz eposzperaj w necie coś więcej na ten temat??

persefona , ciesze się ze wyniki są w miarę lepsze..
i poeiem Ci ze 4-6 to wcale nie tak dużo , i nie masz się czym przejmować:tak:

Moja ginka zaproponowała mi dwie opcje, albo założenie prywatnie u niej (400zł) albo szpital, mimo, że chodzę do niej na NFZ i może mi założyć krążek za 160 zł w ramach opieki.
W szpitalu nie widzą potrzeby zakładania w ogóle ani kładzenia na oddział. Mam się zgłosić za kilka dni żeby sprawdzić czy rozwieranie postępuje. Mam obawy, że ginka chce po prostu zarobić, bo pieniądze to ona lubi bardzo... Wcześniej ta historia z USG, za każde płaciłam bo cytuję: NFZ nie zwraca za wydruk USG ani nie przewiduje obecności osób trzecich (męża) :szok:

Przestaję jej ufać...

No nie dziwię Ci się. Może poczekaj do tej wizyty w szpitalu i zobaczymy co powiedzą. Może faktycznie nie ma potrzeby.

reklama
Do góry