reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

hope współczuję wieści :( ja tez mam niewielkie rozwarcie, ale - dopukać- stoi w miejscu, przynajmniej stało do ostatniej wizyty. trzymaj sie cieplutko , jesteśmy z tobą i przesyłamy uzdrawiające fluidy :)

reklama
Ja jestem na Duphastonie i mam leżeć, bo jak chodzę to mi się strasznie brzuch spina. Niby w tym okresie to normalne, że się mogą pojawić sporadyczne i bezbolesne skurcze macicy, ale ja miałam je codziennie i kilka razy więc leżymy. Na razie się uspokoiło i jak są to faktycznie sporadycznie. Nie mam się chyba za bardzo co przejmować, bo wizytę u ginki miałam wczoraj, a następną mam dopiero za miesiąc, a gdyby było to coś poważnego chciałaby mnie chyba widzieć wcześniej. Koleżanka radzi żebym zmieniła lekarkę, ale niewiem czy na koniec ciąży się opłaca.

Hope trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kamcia ale duża córcia :-)
LepiGratuluję udanej wizyty :-)
My dziś znów byliśmy u gina, myślałam, że wypisze mi tylko zwolnienie, ale od razu zrobił kontrolę, szyja na szczęście zamknięta, zwiększył luteinę do 3*1, i zaczął wspominać o szpitalu, spytałam czy teraz jest taka konieczność to powiedział, że jeśli będę grzecznie leżała w domu tak jakbym leżała w szpitalu to mogę w domku, jeśli będzie się działo coś niepokojącego np. skurcze to wtedy mam gnać do szpitala. Obiecałam, że będę grzecznie leżeć, więc leże. Następna wizyta 16.03.

agniesica jak nie chcesz zmieniać gin, to może wybierz się do jakiegoś innego gina, zobacz co on powie.

Ostatnia edycja:
wróciliśmy z usg - junior waży 1969gr, 32 tydzień, termin na 24 kwietnia, czyli na święta:-D położenie główkowe podłużne.Lekarz nie chciał już robić 3D, bo twierdził,że za mało maluch ma już miejsca i tylko buźkę oglądaliśmy, rzeczywiście reszta to tak ciężko było widać.Poza tym wszystko ok:)
na fotce widać jakby siniaka na czole, oczywiście mąż mi nagadał ,że to od tego ,że pukam w brzuszek:-D:szok: ale ponoć to tylko techniczna wada fotki

Załączniki

• AJ32tdz.jpg
    AJ32tdz.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 61
  • AJ32t.jpg
    AJ32t.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
jaipur jaki słodki ten wasz dziubasek :) i ... wow! juz prawie 2 kilo waży , tylko mi sie wydaje czy te nasze pociechy ekspresowo nabierają ciałka? ;)))

Jaipur gratuluję udanej wizyty:) już teraz wiadomo dlaczego ten brzuszek tak ładnie Ci rośnie...bo to całkiem spora dzidzia w nim siedzi:) A jaka słodka buźka,aż łezki stają w oczkach:)

Jaipur, przeslicznie widac Olusia, piekna ma buziulke !!
No i chlop jak dąb :)
Ja tez mialam miec dzisiaj wizyte ale ja przelozyłam, i teraz dopiero wolny termin ma na 16.03 , no chyba ze sie cos zwolni.. mam dzwonic i sie dowiadywac ..

A co wzrostu naszych malenstw, to ja przeczytalam zas , ze teraz wlasnie beda wolniej przybieraly na wadze. A wczesniej rosly po ok.100g na tydzien .. wiec nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
Hope Wszystko będzie dobrze &&& :-)
jaipur No no no, jaki Przystojniak :-D

Teraz mam wizytę 11 marca, 17 marca USG i pewnie jeszcze raz 18 marca do lekarza z wynikami USG. Teraz jakoś już chyba co 2 tyg. będę chodziła na wizyty.

Do góry