reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Poziomki walcz wszystko musi być dobrze, pamiętaj w szpitalu nie ma neta. A na poważnie rób co lekarz uważa za słuszne jak każe iść do szpitala idź, bo to dla dobra twoich kobietek.

Hej Dziewczynki!

Wczorajsza wizyta była bardzo przyjemna, nowy lekarz okazał się Panem bardzo sympatycznym i baaardzo delikatnym;-)
Przepisał mi maść na obrzęki, no i to moje spojenie łonowe - coś tam się zaczyna dziać ale powiedział mi że mam nie panikować i łykać chrząstkę cielęcą (cokolwiek to jest:-D )
Przede mną glukozka 75 mg bo poprzedni wynik był na górnej granicy, szkoda że tamta lekarka twierdziła że jest wszystko ok.

Tak jak widać, co lekarz to inna opinia ale strzeżonego Pan Bóg strzeże :-)

Miłego dzionka Wam życzę kochane :-)

cześć bra :-)
Muszę się po prostu przyzwyczaić do nowego lekarza i będzie git.
Powiem Ci, że nawet nie chciał mojej wcześniejszej dokumentacji medycznej, pytał o parę rzeczy i wklepał do kompa.
Martwię się tylko tym spojeniem łonowym, naciskał mi na nie i bolało...
No ale nic jeszcze nie jest potwierdzone, kolejna wizyta za 2 tygodnie ;-)

reklama
zanka, dobrze, że jesteś zadowolona z lekarza.To ważne mieć do niego zaufanie i polegać na jego diagnozie.

poziomki, trzymajcie się w trzypaku i nie dajcie się infekcji.A do szpitala jak trzeba to trzeba,najważniejsze dzieciaczki,tylko dajcie jakoś znać, żebyśmy się nie stresowały.

Do góry