reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Kamcia, dzięki, już wczoraj przejrzałam tamten wątek, ale tam niestety też nic nie znalazłam:)
Bea, ja też mam niedoczynność, wystarczy brać leki i być pod kontrolą endokrynologa i wszystko będzie OK:)
oj nie wiedziałam nawet.... :-(
wiedziałam ze jest sporo skrótów ale nie sprawdzałam nawet czy Twój jest...:zawstydzona/y:

DODAJE ZDJ SLODKICH NOZEK MOJEGO MALENSTWA
Zobacz załącznik 315551

gratuluję udanej wizyty ,..
sliczne zdjęcie

reklama
Mimi super, że z maleństwem wszystko ok. A nóżki pierwsza klasa.

No i my też już jesteśmy po usg połówkowym, z Synkiem wszytko dobrze, maluszek rośnie i rozwija się prawidłowo, boże tak bardzo jestem szczęśliwa. Synek strasznie się wiercil podczas badania, nawet kopał głowicę od usg hehe. Został zbadany od głowy aż po same stópki i wszystko w jak najlepszym porządeczku. Nawet Pan dr pokazywał nam jakie mięśnie ma już nasz Skarb, zawiązki jedynek i dwójek, no i najważniejsze dla nas nereczki i pęcherz i powiem wam, że tak cudownego widoku to jeszcze nie widziałam. Maluszek waży 310 g, termin porodu z usg wychodzi na 27. 05 więc dwa dni wcześniej niż z OM. JESTEŚMY MEGA HAPPY JUUUUUUUUUPI!!!!!!
A oto nasz Skarb
20..jpg
i oczywiście potwierdzenie, że będzie Synek
20.jpg

Alex....jak czytam Twoje posty z wizyt to zawsze mam łzy w oczach....oczywiście pozytywne łzy....tak bardzo się cieszę, że Wasz synek jest zdrowy!!!!!

Dziewczyny....odebrałam posiew moczu na bakterie i NIC :szok: jałowy! Nie wiem co z tym moim pecherzem - bo wciaz odczuwam dolegliwosci.....zrobiłam jeszcze jeden posiew tym razem na grzyby.....wyniki we wtorek...

ALEX kochana bardzo ale to bardzo się cieszę,że wszystko dobrze z dzidziusiem:) czekałam na te wieści!!! Buziolek dla Was :*

reklama
Do góry