reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

reklama
Misia a miałaś wcześniej wykrytą?Czy tak jak ja w ciąży dopiero?Endokrynolog twierdzi że moze wszystko wróci do normy po ciąży.Ja jak zrobiłam TSH to miałam wynik powyżej 6.a ft4 w dolnej granicy, i endokrynolog zdecydowała że mam brać Euthyrox.

Kamcia, dzięki, już wczoraj przejrzałam tamten wątek, ale tam niestety też nic nie znalazłam:)
Bea, ja też mam niedoczynność, wystarczy brać leki i być pod kontrolą endokrynologa i wszystko będzie OK:)

ja też od wczoraj zaczęłam brac euthyrox 25, mnie wychodziło cały czas TSH już w ciąży za niskie ( podobno spotykane w ciąży) a jak w końcu wskoczyło w normę, to znowu obniżyło się ft4 no i endo kazała mi to uzupełniac euthyroxem,i będzie ma nadzieję ok, kontrola za miesiąc...
przed ciąża nic nie brałam...

wlasnie odebralam wyniki... TSH cale szczescie w normie,ale znowu w moczu wyszly mi liczne bakterie, mimo,ze bralam furagin, zaczynam sie martwic...

DODAJE ZDJ SLODKICH NOZEK MOJEGO MALENSTWA
DSC00553.jpg

emikaa ja biore to samo co Ty tylko 50.czyli wieksza dawka.Miejmy nadzieje że po ciąży wszystko wróci do normy:)
86ania86-ja tez mam prawie zawsze jak robie badanie moczu liczne bakterie moja gin zawsze kaze mi wtedy posiew zrobic a tam nic nie wychodzi.jest taka opcja że zanim zbadaja próbke to w pojemniku zdąża sie namnozyc bakterie, tak mi powiedziała babeczka w laboratorium.

reklama
Do góry