reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Wszystkim mamuśkom gratuluję udanych wizyt :-)
Również nie wiem jeszcze kto mieszka w moim brzuszku, bo moje dziecię wstydliwe :-D, ale 10.01 mam wizytę więc mam ogromną nadzieję, że się wkońcu ujawni :-)
Pożdrawiam brzusie :-D

reklama
Daria - śliczna córcia, Futrzaczku - gratuluję dobrych wieści.

Ja mam tylko jedno zdjęcie z USG, z 13tc, niezbyt wyraźne - szkoda, ale cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku. Z tego, co się orientowałam u nas 3d/4d robią po 26 i 28 tc, zastanawiam się jaka jest wtedy "widoczność", bo w poniedziałek na zwykłym USG prawie nic nie mogłam dojrzeć, bo dziecko już jest dość duże... a zależy mi na ładnej pamiątce.

Ostatnia edycja:
lepi ja ci pokażę jakie miałam zdjęcie z Vi w 22 tygbo mam go w załącznikach tu na bb:-p 0ef634c732.jpeg
później już nie miałam 3d... ale tu się więcej zobaczyć nie dało... tyle że ona duża była od zawsze bo tu miała już ok 600g...

Dziewczyny, może któraś z Was mi pomoże. Przeglądam właśnie swój wynik z połówkowego USG, wszystkie wymiary znalazłam i wiem co oznaczają, ale mam taki jeden wymiar oznaczony HUM, podany w mm, i nie mogę za diabła znaleźć co to ma być:wściekła/y: Jeśli któraś z Was miała z nim do czynienia, to będę wdzięczna za jakieś info;-)

Dziewczyny, może któraś z Was mi pomoże. Przeglądam właśnie swój wynik z połówkowego USG, wszystkie wymiary znalazłam i wiem co oznaczają, ale mam taki jeden wymiar oznaczony HUM, podany w mm, i nie mogę za diabła znaleźć co to ma być:wściekła/y: Jeśli któraś z Was miała z nim do czynienia, to będę wdzięczna za jakieś info;-)

w tym temacie są wszystkie skróty w którymś poście:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/co-wazne-regulamin-ogloszenia-wazne-informacje-43745/
możesz sobie popatrzeć i poczytać;-)

JA WLASNIE PO USG I MOJE DZIECIATKO SPALO ZWINIETE W PÓŁ GLOWKA NA NOZKACH ZABAWNY WIDOK I ANI MYSLALO SIE PORUSZYC ZEBY ZMIENIC POZYCJE.PANI DOKTOR SIE USMIALA BO KOMBINOWALA STRASZNIE ALE NIC Z TEGO I NADAL NIE WIEMY CO MIEDZY NOZKAMI CHOWA NASZ SKARB,NAWET BUZI NIE DALO RADY ZOBACZYC.TYLKO PIEKNY KREGOSLUP NO I NOZKI I RACZKI DZIS BYLY NA PIERWSZYM PLANIE.POPROSILAM O ZDJ ALE MAM TYLKO PIEKNE DLUGIE NOZKI BO NIC INNEGO NIE DALO RADY ZROBIC.A TAK WSZYSTKO JEST DOBRZE DZIDZIA ROSNIE ZDROWO WAZY 435G.POZDRAWIAM NAPRAWDE SLICZNE ZDJ W 3D TAK LADNIE WIDAC BUZIE

Mimi no to super że wszystko dobrze:) szkoda tylko że takiego uparciuszka masz w brzuszku...ale co się odwlecze to nie uciecze :-p

reklama
Dziewczyny Gratulacje z udanych wizyt!!!!Ja czekam teraz do 27 stycznia na wizyte może nasz Bobas w końcu pokaże co ma miedzy nóżkami:)a po 20 stycznia wszystkie badania do zrobienia i miedzy innymi glukoza i to po 75 g.Musze tez znowu skontrolowac hormony tarczycy bo jakis miesiac temu wyszło ze mam niedoczynnosc i teraz biore hormony.

Do góry