I ja wróciłam przed chwilką od gina, u mnie również szyjka zgładzona i 1,5 cm rozwarcia, wody i serducho w porządeczku, ale gin nie sprawdzał wagi bo nie chciał mnie stresować ( 2 tygodnie temu mała ważyła 3400 ) No to co dziewczynki, kiedy idziemy rodzić?? Mam nadzieję, że niebawem bo ledwo człapię
reklama
Cocca
Fanka BB :)
Madzia, Majuśka wygląda na to, że jesteście następne w kolejce! Trzymam kciuki:-)
Gola super, że Pola w końcu ładnie przybrała na wadze, mam nadzieję,że mój Franek też zacznie ładnie przybierać, bo pamiętam, że nasze maluchy miały zawsze podobną wagę.
Gola super, że Pola w końcu ładnie przybrała na wadze, mam nadzieję,że mój Franek też zacznie ładnie przybierać, bo pamiętam, że nasze maluchy miały zawsze podobną wagę.
W
winki80
Gość
Gola -gratuluje super wagi. Tez sie troche martwie bo Olus w zeszlym tygodniu 2300 wazyl. Jeszcze tak z kilogram by sie przydal.
Madzia ,Majuska -ale musicie sie czuc ,wiedzac ,ze sie otwieracie. Powiedzcie czy to ww jakikolwiek sposob sie odczuwa. Czy bez gina byscie wiedzialy? Teraz to tylko dni odliczac. superowo.
Madzia ,Majuska -ale musicie sie czuc ,wiedzac ,ze sie otwieracie. Powiedzcie czy to ww jakikolwiek sposob sie odczuwa. Czy bez gina byscie wiedzialy? Teraz to tylko dni odliczac. superowo.
reklama
gola majuska i madzia super wieści to nic pozostaje am czekac az maluchom się znudzi dotchczasowe gniazdko widzisz gola Polcia podrosła pięknie wiec luzik ja jutro się dowiem co z moją kluseczką idę do gina i poznam zapewne date porodu