Katerinka też tak myślę z tym naszym wątkiem i porodami, bo jeśli któraś z nas ma termin na sam początek listopada, to spokojnie może urodzić już w 2 połowie października (38tc.). Ciekawe jak będzie ze mną, termin mam na 26 listopada, zobaczymy czy terminowo, mam nadzieję, że nie po.. Obserwuję posty dziewczyn z września i października i sama widzę, że ok.38 tc.jest już taki kryzys, że chciałoby się, żeby to było już, bo dłużej ciężko się kulać :-)
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Gola jasne, ze trzymam kciuki:-) Ja mam na 17.30, a Ty?
kochana, ja mam 17:40
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ja juz po wizycie, wszystko ok, zapomniałam się dopytać czy szyjka się nie skraca, ale wydaje mi się że sama by z siebie babka powiedziała jakby było coś nie tak, jeśli chodzi o mój niski brzuch powiedziała że widocznie mam taki urok, ale jak dla niej jest ok, zresztą tak na 3-4 tyg przed porodem może się obniżać, wody płodowe ok co mnie bardzo cieszy bo trochę się zamartwiałam że może byc mało, utwierdziła mnie, że moje bóle w pachwinach, bądź w spojeniu to normalka, zapytałam się czy mój malutki żylaczek może koligować z porodem naturalnym, też nie ma przeciw wskazań
kazała już teraz dużo odpoczywać, więc idę na L4, znając życie i tak ja dużo to nie będę odpoczywać bo tyle do roboty. wizyta za 3 tyg, i powiem Wam że już się tak nie boję ewentualnego wczesnego porodu, nawet jakbym miała o miesiąc wcześnie rodzić, ale oczywiście jak najdłużej w dwupaku
i najważniejsze od czego powinnam zacząć moja Zosia przybrała na wadzę, z czego się bardzo cieszę. waży 2,2 kg jak dla mnie to nadal kruszynka ale bałam się, że nie dobije 2 kg a tu w 4 tyg z 1200 tak skoczyła
ale się rozpisałam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
i najważniejsze od czego powinnam zacząć moja Zosia przybrała na wadzę, z czego się bardzo cieszę. waży 2,2 kg jak dla mnie to nadal kruszynka ale bałam się, że nie dobije 2 kg a tu w 4 tyg z 1200 tak skoczyła
ale się rozpisałam
reklama