reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

nimfii ja też usg miałam 2 razy (pomiary maluszka), mam nadzieje że teraz w poniedziałek zrobi mi kolejne, bo też ciekawość zżera. widzisz co nie którzy trzymają się tego nfz wytycza czyli 3 usg. owszem z początku miałam więcej, bo to potwierdzenie ciąży, a tam coś, albo ona sama patrzy ale mi nie pokazuje, nie robi przy tym pomiarów, tylko może patrzy czy mała może gdzieś nie zawinięta. mnie najbardziej ciekawi jak długa jest młoda.

Julianna cieszę się, że lepiej już, trzymaj tak dalej byle jak najdłużej

reklama
Julianna to świetnie, że tak szybko poprawiło się AFI, odpoczywaj dużo, jestem pewna, że wytrwacie jeszcze parę tygodni razem!
Aneczka, Ankush,wszystkie inne dziewczyny zadowolone z wizyt- gratuluję zdrowych Maluszków !!!

Witam mamuśki ja też już po wizycie miałam USG pomiarowe trzecie w ciązy chyba już i ostatnie mały waży 2800 i wszystko gra jesteśmy o tydzień do przody z USG.
Mówiłam o moich bólach koszmarnych ale tak szyjka ok, wody w normie no nie ma do czego się czepić ja jestem mała, ciąża duża mówi że widać na usg że mały ma ciasno że już za 1,5 tyg mogę rodzić a za dwa to nawet było by wskazane bo mały nie będzie miała się gdzie podziać w tym moim małym ciasnym brzuszku....

Bryszka gratuluję udanej wizyty, zgadzam się - najważniejsze, że synuś jest zdrowy, nio i kawał chłopa z niego :)
W poniedziałek wizytę, mam nadzieję, że wszystko ok.

Bryszka super, że wszystko ok na wizycie. Gratuluję, że synuś jest już taki pokaźny, może rzeczywiście sam zechce wyjść na świat trochę wcześniej, jeśli już mu tak ciasno :-)

Bryszka gratuluję kochana udanej wizyty;) Mały już ładną ma wagę;) A niech rośnie sobie spokojnie duży;)

ja mam wizytę w środę wieczorem, ciekawa jestem ile moja córa ma...

Witam mamuśki ja też już po wizycie miałam USG pomiarowe trzecie w ciązy chyba już i ostatnie mały waży 2800 i wszystko gra jesteśmy o tydzień do przody z USG.
Mówiłam o moich bólach koszmarnych ale tak szyjka ok, wody w normie no nie ma do czego się czepić ja jestem mała, ciąża duża mówi że widać na usg że mały ma ciasno że już za 1,5 tyg mogę rodzić a za dwa to nawet było by wskazane bo mały nie będzie miała się gdzie podziać w tym moim małym ciasnym brzuszku....

Już całkiem wymiarowy chłopczyk, racja, za dwa tygodnie spokojnie może już się rodzić :)
noo między nami jest jeden dzień różnicy :) oj jak zaczniemy sypać tymi naszymi dzieciaczkami to się wątek gratulacyjny zatka na ament ;)))))

reklama
Do góry