reklama
kasiente
Fanka BB :)
spokojnie KTG sie robi dopiero pod koniec ciazy...generalnie powinno sie robic tuz przed terminem zeby monitorowac co sie dzieje, wczesniej sie nie robi Ja dopiero teraz na KTG ide bo gin mowil ze mam przyjscnajbliższą wizytę mam za tydzień czyli w 36 t.c. w środę i wtedy też będzie USG z pomiarami. Ostatni raz mała była ważona 7 tygodni temu i było 1080g, martwi mnie to że nie miałam jeszcze ani razu KTG, w sumie to nie wiem czy w tej przychodni Promedis jest taka maszyna wogóle... Do szpitala na KTG mogę jechać dopiero od 38 t.c
No i zdjęć od baardzo dawna nie mam żadnych ładnych, ostatnie USG z sierpnia to serduszko i bliżej niezidentyfikowane elementy
Jutro u okulisty będę oceniała stan siatkówki.
W
winki80
Gość
Dzien dobry kochane.
Ide dzis na usg. Drugie panstwowe w Szwecji. Ciesze sie i denerwuje bo nie widzialam alexandra od lipca. Mam nadzieje ,ze urosl i przybral troche. zdam relacje pod wieczor.
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ide dzis na usg. Drugie panstwowe w Szwecji. Ciesze sie i denerwuje bo nie widzialam alexandra od lipca. Mam nadzieje ,ze urosl i przybral troche. zdam relacje pod wieczor.
Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Madzia,Ewa gratuluje udanych wizyt,super ze wszystko u was w porzadku :-)
winki powodzenia dzisiaj
winki powodzenia dzisiaj
reklama