reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Madzia fajnie ze wizyta udana i ze lekarz stal sie bardzie "ludzki" :-)

Ewa87 wcale nie taka mala twoja malutka, moja to dopiero malutka przy twojej. ciesze sie ze wszystko dobrze.

Katerinka powodzenia u okulisty

reklama
Ewa87 - Gratuluję udanej wizyty. A córeczka myślę, że wagę ma w sam raz :)

Madzia737 - tak długo się nie odzywałaś. Cieszę się, że masz się dobrze i z dzidziusiem nie ma problemu.

Katerinka - powodzenia u okulisty :)

najbliższą wizytę mam za tydzień czyli w 36 t.c. w środę i wtedy też będzie USG z pomiarami. Ostatni raz mała była ważona 7 tygodni temu i było 1080g, martwi mnie to że nie miałam jeszcze ani razu KTG, w sumie to nie wiem czy w tej przychodni Promedis jest taka maszyna wogóle... Do szpitala na KTG mogę jechać dopiero od 38 t.c
No i zdjęć od baardzo dawna nie mam żadnych ładnych, ostatnie USG z sierpnia to serduszko i bliżej niezidentyfikowane elementy :)

Jutro u okulisty będę oceniała stan siatkówki.
spokojnie:) KTG sie robi dopiero pod koniec ciazy...generalnie powinno sie robic tuz przed terminem zeby monitorowac co sie dzieje, wczesniej sie nie robi:) Ja dopiero teraz na KTG ide:) bo gin mowil ze mam przyjsc:)

Dzien dobry kochane.
Ide dzis na usg. Drugie panstwowe w Szwecji. Ciesze sie i denerwuje bo nie widzialam alexandra od lipca. Mam nadzieje ,ze urosl i przybral troche. zdam relacje pod wieczor.

Gratuluje udanych wizyt dziewczeta.

reklama
Do góry