reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Marciu, Ona, Buziaczek - aż przyjemnie takie wieści czytać, aby juz tak do końca ciązy było, czego Wam bardzo życzę!

Ja mam najbliższą wizytę w następny wtorek, to sprawdzę co tam u mojego Maluszka słychać. Musze się meldowac w klinice co 2 tygodnie, więc do porodu jeszcze ze 3 wizyty będą, o ile Mały się nie pospieszy:)

Zuza gratuluje dobrych wieści, a jak ładnie waży Twoja córcia:tak:
buziaczek cieszę się że u Ciebie już wszystko w porządku i kontrola przebiegła pomyślnie...i trzymaj tak do końca:-):tak:
mamii najważniejsze że synek zdrów, a jak gin mówi że waga ok to nie ma co się przejmować;-) a jeszcze ma trochę czasu żeby nabrać ciałka:tak:
Pastela super że Zosieńka zdrowa, a i cała reszta tez w porządku, spokojnie możesz czekać do następnej wizyty:-) z tym przenoszeniem nic nie jest przesądzone - głowa do góry!
Cat nie zamartwiaj się tak bardzo, wystarczająco dużo stresów już miałaś z tymi badaniami i oczekiwaniem na wyniki... słuchaj Vetki:tak: życzę dużo wewnętrznego spokoju:-)
nikusia dużo zdrówka:-) jeden problem przegnałaś kolejny się pojawił, ale najważniejsze że to byly tylko upławy:tak:
Marta super wieści - chłopak dorodny, a mamusia z nadmiaru obowiązków nawet w ciąży nie może przytyć;-):tak:
ona dobrze że z dzidzią wszystko ok, Ty się kuruj żeby nastepnym razem wyniki byly lepsze:tak: a z tym położeniem główkowym to jeszcze córcia może zrobić Ci niespodziankę, zresztą sama widzisz, że dziewczyny piszą że często się tak zdarza , nawet przed samym porodem...

ja na wizytę ruszam w poniedziałek, na 100% bedzie usg, to dowiem się w końcu ile moja Zosia waży - i w przeciwieństwie do większości bedę się cieszyć jak będzie typowym średniaczkiem, przy tej cukrzycy to nigdy nie wiadomo:-(

A ja kurcze chyba nie wiem ale bede rodzic niedlugo...... dzis poszlam do lazienki i jak sie podtarlam to zauwazylam maly flaczek z krwia. Pewnie czop sie odrywa ( nie wiem bo z Barnimem nie mialam takiego czegos..... zaczynam miec stresa....

nie . Bo u mnie to trzeba miec dobry powod by przyjeli i zobaczyli co i jak.
Albo zmiejszona ruchliwosc plodu albo wody odeszly czy czeste bole.

Myslisz ze warto dzwonic. Czop moze byc oznaka ze za 2 tyg dopiero urodze wiec nie wiem czy warto do nich o to dzwonic.

skurcze mam ale male ale to pewnie tylko macica cwiczy.
Badz co badz jezeli to byl czop albo jego czesc to niedlugo trzeba sie zorganizowac i zapakowac cos do torby.;-)

po pierwsze mi powiedziala polozna tak. NIKT KARETKI PO RODZACA TU NIE WYSYLA - NO CHYBA ZE UMIERA, A JESLI ZACZYNASZ KRWAWIC W JAKIKOLWIEK SPOSOB TO TRZEBA NA DELIVERY SUIT DZWONIC ALE NIE ZEBY PRZYJECHALI TYLKO TAM POD TELEFONEM JEST ZAWSZE POLOZNA SZPITALNA I TY JEJ MOWISZ CO WIDZISZ , CO SIE DZIEJE A ONA TO TAM SOBIE PRZEDYSKUTUJE Z LEKARZEM I STWIERDZA CZY MASZ PRZYJECHAC CZY MASZ SIOBIE W DOMU SIEDZIEC- PO TO JEST TEN TELEFON - NIE PO TO ZEBY PO CIEBIE JECHALI - JA TAK ZROBILAM OSTSTNIO WLASNIE WIEC COS O TYM WIEM...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry