reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

wyglada na infekcje, jakies zapalenie pecherza...Bakterie w moczu generalnie wskazuja stan zapalny.
A co do fosforanow... co jadlas dzien przed? Niby glupie pytanie... ale mam swoj powod ;)

Jak dla mnie to powinnas zrobic badanie jeszcze raz, albo najlepiej.. posiew moczu a propos bakterii. I pij duzo (polecam sok z zurawiny)

reklama
Jesli chodzi o ft4 to na moim wyniku pisze tak :
12.0 - 22.0
w ciazy
1 trym 12.1-19.6
2 trym 9.63-17.0
3 trym 8.39-15.6
Mi wyszło 17.29,(robiłam chyba w 14tyg) doktorek powiedział ze jest idealnie,tylko ze ja biore leki to tez jest inaczej.
Pamietaj ze nie wszystko zalezy od tego wyniku,nawet jesli jest nieprawidłowy to nie musi swiadczyc o chorobie bo tak jak pisałam tarczyca to bardzo złozona ''rzecz''.

Nie wiem tylko, czy teraz powinnam wybrać się wcześniej do ginekologa czy czekać do wizyty kolejnej, którą mam dopiero 11 października ...

Wiesz co moim zdaniem najlepiej isc do endokrynologa albo endo -ginka tylko ze na fundusz to ciezko znalezc i sa długie terminy,moze zadzwon do swojego lekarza i go zapytaj co mysli.

reklama
Do góry