oglądalismy sobie na monitorze. pytam się K. jak ci się podoba? mówi że fajne to nasze maleństwo. ja do niego, że na razie to jak mały ufoludek wygląda. Stwierdził, że to dlatego, że tatus jest z innej planety, na co doktorek: to będzie specjalne zdjęcie dla tatusia ))))
reklama
Hej:-)
Dziewczyny- mam pytanie czy któraś z Was robiła badania na przeciwciała we krwi ;ub ma konflikt serologiczny???
Fifronka- co za słodziak na tym zdjęciu- sweet
Wydaje mi sie ze ona cos pisała o konflikcie,chyba...
lokata
Fanka BB :)
Nooo i nareszcie po USG genetycznym Dzidzia wielka ... 12 tydzień, CRL=6,61cm, przezierność karkowa=1,39mm ... wszystko tak jak powinno być ... kamień z serduszka.
A i Pan Dr. stawia flaszke że to dziewczynka
"Panie dr a fifolka tam nie widać?" - na co on "fifolka nie widać ... bo to dziewczynka"
Macie mamusie foto Naszego Skarba. I życzę Wam wszystkim pozytywnych wieści
A i Pan Dr. stawia flaszke że to dziewczynka
"Panie dr a fifolka tam nie widać?" - na co on "fifolka nie widać ... bo to dziewczynka"
Macie mamusie foto Naszego Skarba. I życzę Wam wszystkim pozytywnych wieści
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ojej Lokatka, jaki Twoja dzidzia ma śliczny profil!! Czy to po mamusi? :-)
magdzior1985
Fifronka, Lokata gratulacje;-) Śliczniutkie te Wasze dzieciaczki, a jakie duże:-)
cliford
Katjuszka...szkrabek Twój jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, niestety nam teraz fotki nie dali..chyba zapomnieli:-(
Harash...kurcze, to nie dobrze jak skoczył na brzuch,to niesłuchanie pewnie wynika z zazdrości i stąd takie jego zachowanie...wszystko dobrze?? Może dla bezpieczeństwa idź do lekarza...?
Fifronka...no to extra ,że wszystko jest w porządku i ,że maleństwo rośnie zdrowo.!!!;-) dzidzia wspaniała, duziaaaa już!!!!!!;-)
Lokata...super wieści!!!!!!!!!!!!!! No i do tego dziewczynka....raj na ziemi !!!!!!:-)
U Nas tak jak pisałam na głównym już...wszystko jak najbardziej w porządku!! Dzidzia rośnie zdrowo i ma już 9 cm a z wyprostowanymi nogami ok 13 !! :-)Dziewczynka z predyspozycjami na chłopca na ten moment :-) ale lekarz nie daję głowy uciąć ,że będzie chłopiec ..na następnym usg wyjaśni tą kwestię , bo dzidzia się wierciła i jest jeszcze zbyt mała jak na to stwierdzenie.
Harash...kurcze, to nie dobrze jak skoczył na brzuch,to niesłuchanie pewnie wynika z zazdrości i stąd takie jego zachowanie...wszystko dobrze?? Może dla bezpieczeństwa idź do lekarza...?
Fifronka...no to extra ,że wszystko jest w porządku i ,że maleństwo rośnie zdrowo.!!!;-) dzidzia wspaniała, duziaaaa już!!!!!!;-)
Lokata...super wieści!!!!!!!!!!!!!! No i do tego dziewczynka....raj na ziemi !!!!!!:-)
U Nas tak jak pisałam na głównym już...wszystko jak najbardziej w porządku!! Dzidzia rośnie zdrowo i ma już 9 cm a z wyprostowanymi nogami ok 13 !! :-)Dziewczynka z predyspozycjami na chłopca na ten moment :-) ale lekarz nie daję głowy uciąć ,że będzie chłopiec ..na następnym usg wyjaśni tą kwestię , bo dzidzia się wierciła i jest jeszcze zbyt mała jak na to stwierdzenie.
reklama
kasiulka85
Clifordzik- wiesz niezła jestes jak twoja dzidzia ma 9cm w 13 tc moj dzidziuś w 12tc i 6dniu miał jakies 6,3 cm