reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

papciarkowa - gratuluję:-)

madziulka
- super wieści :-)

rozczochrana
- suuper zdjęcia:-) mi załącznik się otwiera:-D prześliczny gigancik:-)

katjusza -
najważniejsze że dzidzia zdrowa;-D gratuluję!

agata - super że wszystko dobrze! :-D

reklama
Rozczochrana - dobre wieści! A dzidziol pięlny i duuuuży.
Katjusza - no współczuję leżenia, tyłek Cię pewnie już boli, ale pewnie szybciutko o tym zapomnisz. Czego nie robi się dla tych naszych małych potworków kochanych?
Agatatje - gratulacje wczesnej ciąży ;-) Nie wiem jak Ty, ale ja się czuję całkiem zaawansowana.

Agatatje...super ,że wszystko dobrze u dzidzi !!!!! Tak trzymaj i dbaj o siebie!!!!;-)

Rozczochrana...mi też powiedzieli ,że usg genetyczne wykonuje się do 23 tc...więc nie wiem z czego to wynika ale mam nadzieję ,że wiedzą co mówią...

a oto rezultat naszego usg:) niestety dzidzius jest jeszcze zbyt malutki by stwierdzic czy to chlopczyk czy dziewczynka ale i tak nie mozemy oderwac oczu od tego zdjecia:) Scan.jpg

Ostatnia edycja:
Buziaczek...no piękne małe cudeńko ;-) szkoda ,że jeszcze za malutkie ,żeby stwierdzić płeć...niektóre dziewczyny podawały już w 12 tc co mają..czyli pewnie od czegoś to zależy,ale też się nie nakręcam ,że w niedziele nam powie co mamy ;-) grunt ,że wszystko dobrze!!!

Fifronka..Twój weekend zapowiada się bogato więc zleci jak z bicza strzelił ;-)

Agatatje, rozczochrana, buziaczek gratuluję dobrych wieści:-)
Katjusza najważniejsze, że z maleństwem wszystko w porządku:happy: Już masz dość leżenia, ale jak mus to mus. Zobaczysz jak maleństwo się urodzi to wtedy zatęsknisz za łóżeczkiem. Tyle będzie roboty, że ciężko będzie o chwilkę odpoczynku. Poza tym łożysko do 20 tyg. podnosi się do góry, u Ciebie też tak na pewno będzie:-)

reklama
Do góry