reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

koncia również serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosonóżka pewnie dopiero jutro zda relacje,bo w środku nocy ma usg;-)( ja teraz zasypiam po 20):-D

Byle do piątku...to i ja zobacze moje maleństwo:tak:

reklama
Anetka, jest szansa, że tuż przed Twoim pójściem do łóżeczka zdam relację. Udało mi się wizytę na możliwie najlepszą godzinę ustawić - na 18.30. To po 19.00 będę w domku i od razu napiszę!

Ja miałam wizytę w ubiegłą środę. Gin założył mi wreszcie tą kartę prowadzenia ciąży, powpisywał mi wyniki badań krwi i moczu. Mam jedynie podwyższone leukocyty (podobno normalne u kobiet w ciąży) no i toxo dwa razy ujemna. Więc mi kazał uważać co jem kogo głaszczę i jak często ręce myję :D

Zrobił mi szybkie usg (żeby zobaczyć czy dzidzia żyje) i mów tak: "proszę zobaczyć serduszko biję" a tam na ekranie ciemna plama i ja nic nie widzę (słabo wykadrował) ale tak się zastanawiam, bo Wy coś pisałyście, że słyszałyście serduszka Waszych fasolek, no i ja też tak sobie marzę....

Może teraz gdy będę miała to usg między 11 a 13 tc je usłyszę. W ogóle szok przeżyłam, bo na to usg dostałam skierowanie do "specjalisty" a tu się okazuje, że to mój pierwszy gin, od którego uciekłam. W sumie do niego samego nic nie miałam a do pani recepcjonistki która przyniosła karty pacjentów panu doktorowi a ja w tym czasie siedziałam na fotelu a ta klempa nie zamknęła za sobą drzwi "bo ona tylko na chwilę". Taką rozróbę zrobiłam, że się już tam nie pokazałam.

No ale teraz to usg będę miała w moje urodzinki, także może uda się uprosić o prezent w postaci pięknych foteczek :D

reklama
Yenn ja tez mam podwyzszone leukocyty i moj gin tez powiedział ze to normalne.Dziwne ze tylko Ci pokazał serduszko ,przeciez mogł właczyc głosnik czy co tam i było by słychac jak bije,moze ma kiepski sprzet...

Do góry