reklama
futrzakowa
yea! to ja!
mi się wydaje że to co u mnie wyhodowali to też dobry wynik ...
cliford
Fanka BB :)
Maya....trzymam kciuki aby jeszcze się maleństwo zdecydowało i zrobiło fikołka!! ;-)
Lokata...gratuluję dobrych wieści!!! ;-)
MArtita...to jeszcze troszkę czasu masz! Będzie dobrze ;-)
Lokata...gratuluję dobrych wieści!!! ;-)
MArtita...to jeszcze troszkę czasu masz! Będzie dobrze ;-)
Fifronko-Jeśli ty byłaś zaszczepiona przed ciążą to dziecku nic nie grozi. I własnie dlatego trzeba sie szczepić że można złapać w szpitalu, u fryzjera, u kosmetyczki. Wystarczy drobne niedociągnięcie przy sterylizacji sprzetu np. cążek do skórek lub maszynki do strzyżenia i kłopot gotowy.
A dzidzia jest jest obligatoryjne szczepiona więc nie ma strachu
A dzidzia jest jest obligatoryjne szczepiona więc nie ma strachu
Napisz co wychodowali to powiem ci czy może byćmi się wydaje że to co u mnie wyhodowali to też dobry wynik ...
ja po 1 konsultacji z lekarzem i mam 3 wskazania do cc i jeszcze skierowanie do innego pulmonologa, bo lekarka jak zobacyzła moje dawki leków to złapała się za glowę i stwierdziła, że mam dawki jak na ciężką astmę - IV stopień, a na 100% takiego stopnia nie mam...
i teraz mam pytanie:
szczepilam się na WZW, ale po 2 latach wyszło, że nie jestem raczej zaszczepiona, bo podali mi wodę, albo nic podczas szczepienia - sprawa oparła się o prokuraturę i było wielu poszkodowanych, no i nie szczepiłam sie już... a chyba powinnam przed cc, co?
i teraz mam pytanie:
szczepilam się na WZW, ale po 2 latach wyszło, że nie jestem raczej zaszczepiona, bo podali mi wodę, albo nic podczas szczepienia - sprawa oparła się o prokuraturę i było wielu poszkodowanych, no i nie szczepiłam sie już... a chyba powinnam przed cc, co?
Pastelko-przepraszam, tak do ciebie
Zadzwoń najpier do szpitala czy wymagaja a potem niestety skonsultuj to z ginekologiem i w twoim przypadku możliwe że z pulmonologiem też. Lekarz musi wystawić skierowanie na skrócony tryb szczepień
Zadzwoń najpier do szpitala czy wymagaja a potem niestety skonsultuj to z ginekologiem i w twoim przypadku możliwe że z pulmonologiem też. Lekarz musi wystawić skierowanie na skrócony tryb szczepień
reklama
oki dzięki Vetka :-)
jutro zacznę dręczyć lekarzy...
a wiesz może jeszcze jakie mogą być znieczulenia przy cc? Bo u nas chyba podpajęczynówkowe - a ja się boję, że znowu będę miała zespół popunkcyjny, czy mam w takim razie coś innego do wyboru, czy niestety muszę poddać się temu znieczuleniu?
jutro zacznę dręczyć lekarzy...
a wiesz może jeszcze jakie mogą być znieczulenia przy cc? Bo u nas chyba podpajęczynówkowe - a ja się boję, że znowu będę miała zespół popunkcyjny, czy mam w takim razie coś innego do wyboru, czy niestety muszę poddać się temu znieczuleniu?