reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Już miałam wcześniej napisać, że wyniki GBS czyli tego paciorkowca B mam ujemne :D
W tym tygodniu jeszcze sobie strzelę morfologię i mocz, żeby były świeże wyniki do szpitala i mam chyba komplet :D
Zrobiłam sobie nawet teczkę, każde USG w oddzielną koszulkę, dowód ubezpieczenia, grupa krwi, wyniki aż jestem z siebie dumna :D

malinaa no to super z tymi wynikami:-) a Twoja obłędna organizacja chyba zaskoczy personel w szpitalu, co?:-D och malinko ja widzę że już czekasz na Jaśka z otwartymi ramionami, przygotowana i nasłu****esz znaków jego przyjścia:-) jak dobrze by było miec już wszystko dopięte na ostatni guzik:-( u mnie na tym tle ciągle jakieś niesnaski z M. ale to nie ten wątek...

Paticzku łatwo mi mówić wyluzuj, ale to przejdzie, te niesnaski, oni nie rozumieją, że my chcemy przywitać nasze maluchy po królewsku ;) Ja to nawet ograniczam odwiedziny Freda w pokoju Jasia, bo te jego włosy są wszędzie i ja szału dostaję - a co robi mój husband? Łazi po domu na boso i potem na łóżko mi się z tymi girami pakuje, a ja tak dbam, żeby jak najmniej włosów przynosić do tego pokoju ;) Przszło mi natomiast spinanie się w kwestiach remontowych - jak i kiedy eM zrobi tak będzie.. Teraz juz liczy się tylko ta mała istotka i jej przyjście na świat :) Mam nadzieję, że mi tej mojej teczki nie zwiną w szpitalu i zostanie na pamiątkę ;)

Patik gratuluje udanej wizyty,dobrych wynikow i zdrowej dzidzi:)
Malinka ja tez miałam plan na taka teczke;)

Ja dzis tez po wizycie.Na dzien dobry dostałam opieprz za nie pojechanie wczoraj na IP,no ale dzieki temu gin zrobił szybkie usg i wszystko jest ok z malutka,głowka w doł,odpowiednie ilosci wod płodowych,serduszko bije;)Wyniki moczu super,morfologia nie jest super ale jest lepsza niz była,oczywiscie wymaz pobrany,no i o ile dam rade dotrfac to nastepna wizyta 28lutego.

No bo pytał jak z ruchami to mu opowiedziałam o wczorajszym a on ze bez gadania powinnam leciec na IP zeby przynajmniej zrobic ktg,ze czesto sie to bagatelizuje a potem jest zastanawianie sie czemu płod obumarł:(

Patik cieszę się, że u Was wszystko dobrze, Zosia już duża dziewczynka :tak:, u mnie też niestety infekcja, więc muszę dzisiaj u lekarza wziąć recepte na globulki :no:

Cat nie martw się na zapas tymi wynikami, wszystko będzie ok :tak:

Malina super, ze wyniki dobre :-)

Ola najważniejsze, że córcia ma się dobrze :tak:

reklama
ola super że dzidzia zdrowa, no i poprawa wyników też jest więc wszystko zmierza w dobrym kierunku:tak: ale groźny ten Twój ginek, ale to dobrze, bo wiesz konkretnie teraz jak masz reagować;-)

Do góry