reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
dzięki kochane :*

pastela gratuluje dobrych wiesci i będe trzymac kciuki zebys jednak nie przenosiła a ty trzymaj za mnie heeh

a co do wagi to musle ze jest ok bo mój w 30 tyg ważyła prawie 1.800kg:rofl2:
Pinka - ok trzymam za Ciebie &&&
Vetka - no i niech w tej normie zostanie ;P ale jak znowu przenoszę 2 tyg. to wagę nadrobi, a miałam nadzieję, że dziewczynkę urodz. ok 3200 max 3500g i tego sie jednak bede trzymała.
mamii - no pewnie, że niepotrzebnie się martwisz ;) Twoja dzidzia waży ok, a w pierwszej ciąży mój Wiktor caly czas był 'oj malutki' i się martwilam jego wagą, a wyszedł klocek 3850g i ginka się zdziwiła ...

Jest wszystko ok. to po prostu uplawy...lekarz w koncu odebral i szybkie badanko bylo....z dzidziusiem wszstko ok...:-)

Ale gorsze rzeczy sie dzieja....grype mam:-( babka przepisala mi syrop drosetux i inchalator...bo jakies problemy z oddychaniem mam Bioparox...no i apap na goraczke i bol glowy:-:)-( doslownie polamalo mnie w przeciagu jednej nocy...Wczoraj probowalaqm sie uporac z innym problemem, a dzisiaj juz nowy:-:)-( im blizej konca tym wiecej stresow....a teraz jeszcze dodatkowe:-( ale wsparcie ze strony rodziny i meza niezastapione:-) wazne zeby dzidzi nic sie nie dzialo...

nikusia, kuruj się, wszystko będzie dobrze :) polecam miodek, pomaga mi uniknąć przeziębienia całą ciąże, świetnie zwalcz wszelkie objawy ;) zajadam łyżeczką kilka razy dziennie, kiedy czuję, że mnie coś łapie!

A więc tak: mały jest duuży jak na swój wiek, waży 2100g a nawet 2200g, płci nie zmienił, pyzaty, mały śliczny nosek, wstydliwy bo rączka buźkę zasłaniał a potem zaczął gadać bo szczęką ruszał jakby mówił AM, AM :tak::-D:-D (widocznie głodny był ;-):tak::biggrin2: bo przed obiadem byłam):-p. Wszystko;-);-) wysoko i daleko więc do marca powinnam donosić:tak:. Wyniki super, więc na następną wizytę nie muszę badań robić:no::-p:-p tylko przed samym porodem, więc co najmniej 2 wizyty jeszcze przede mną:tak:. A i 6 kg od początku ciąży mi przybyło:szok::szok::szok::tak::rofl2::-p:-p.

reklama
Do góry