reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

U mnie szyjka zamknięta, łożysko ok, dzidzia polożona głową ku wyjściu, waga 1960g /duża wg ginki/. Następna wizyta za 4 tyg. Nie liczę na wcześniejszy poród. Najwcześniej pewnie w połowie marca, a i nie zdziwie się jak znowu przenoszę ;(
moja waga +1 od ostatniej wizyty

reklama
U mnie szyjka zamknięta, łożysko ok, dzidzia polożona głową ku wyjściu, waga 1960g /duża wg ginki/. Następna wizyta za 4 tyg. Nie liczę na wcześniejszy poród. Najwcześniej pewnie w połowie marca, a i nie zdziwie się jak znowu przenoszę ;(
moja waga +1 od ostatniej wizyty

pastela gratuluje dobrych wiesci i będe trzymac kciuki zebys jednak nie przenosiła a ty trzymaj za mnie heeh

a co do wagi to musle ze jest ok bo mój w 30 tyg ważyła prawie 1.800kg:rofl2:

Wszystkim gratuluję dobrych wieści. ;)
Sama ponarzekam, znowu zaczynam się stresować tą główką, przeczytałam dziś że ona POWINNA być owalna ale wiecej na ten temat trudno znalezc. Vetka pomocy. O co c'mon?? Co to znaczy że jest bardziej okrągła niż owalna, i czy to się zdarza często? Czy to znaczy ze moje dziecko jest inne.. kurde no zaczynam schizować a juz było dobrze..

reklama
pastelka - gratuluję dobrych wieści! dzidzia jak widać rozwija się wzorowo:-D

Cat
- może po prostu za dużo czytasz?:-) myślę że nie powinnaś się stresować! trzymam za ciebie kciuki :* mam nadzieję że zaraz Vetka tu wpadnie i bardziej podniesie na duchu:-)

Do góry