reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Buziaczek- ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczyło a moze powoli odchodzi ci czop co???? bo on tez bywa zabarwiony krwią???,ale ty mówisz ze to była czysta krew wiec moze jak synek sie przecwrócił to naruszył co nieco i dlatego te plamienia????

teraz sie pilnuj i obserwuj a przede wszystkim nie denerwuj bedzie ok

czy któraś z Was miała już robiony wymaz z pochwy? ginka napisała mi skierowanie i pobrała wymaz, ale nie mogę się rozczytać na skierowaniu o co dokładnie chodzi? muszę jutro dokładnie podać, bo ten wymaz robię prywatnie...

Buziaczek, maly pewnie cos naruszyl jak sie przekrecal, wczoraj polozna nam na szkole rodzenia mowila(swoja droga ta moja szkola rodzenia, to smiechu warta... ja i tak wszystko wiem ;-p ) w kazdym badz razie staraj sie nie martwic, skoro wszystko wyszlo dobrze, nie stresuj maluszka i siebie tez

Vetka gratulacje dziewczynki i imie super :-) odpoczywaj duzo.

Ja dzis tez mialam wizyte u poloznej. Mowilam jej o tym moim uczuleniu. Troche krostek mialam jeszcze na rekach to jej pokazalam, ogolnie nic mnie juz nie swedzi. Ale powiedziala, ze jesli z rak nie znikna to mam isc do lekarza i powiedziec, zeby mi krew zbadali, bo to moze byc od watroby. Niuniek aktywny, ogolnie wszystko w porzadku.

pinka - nie wiem co z tym czopem wiesz... jak to jest z nim kiedy on odchodzi?? chociaz powiem ci ze wczoraj po kompieli mialam troche mokro ale podobno ten czop to jakas galaretka a moje mokradla to byly bardziej jak rzadki bialy sluz...dzis juz tego nie bylo ale ta krew sie pojawila... krew byla jasno czerwona i narazie od rana nic nie bylo wiec chyba sie uspokoilo...mam nadzieje... a co ruchow to wlasnie ginekolog mowila ze to moze byc tez ze maly cos tam poruszyl jakasc czesc lozyska czy cos bo juz duzy i bardzo nisko juz lezy bo glowe to mu wyczuli straaasznie na dole......dzieki za wsparcie dziewczyny!

reklama
Buziaczkuuu kurcze mam nadzieje że już bedzie wszystko wporządku :*** Całuje i tule...a tak apropo to widzisz tam nie żałują zastrzyku Anty D hehe bo tez miałas w 28smym tyg cio nie? a tutaj sama wykupiłam prawie 500 zł i jakby mieli dać mi w szpitalu to by się pewnie 10000000000000 razy zastanawiali....

Zuzaagratulujeee super wieści :****

Do góry