reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ahhhh miło się czyta że wszystko u Was wporządku...

Cat... ciesze sie ze jednak wszystko jest wporządku i jestes spokojna ;)));-)

Kasieńka, Magdziorek, Papciarkowa, super wieści, gratuluje ;)))):tak::-)

Ruda uważaj Słoneczko na siebie, gratuluje super wieści , a choróbską mówie NIE!! :-p ja już 2gi tydzien sie lecze... brałam 10 dni antybiotyk i niby przeszło ale dalej coś gardło pobolewa więc domowymi sposobami już dociągnę :) :tak: więc zdrówka życze :**

reklama
papciarkowa super,ze malenka sie obrocila. I jak widac rosna nam te skarby teraz bardzo szybko :)

A mi szyjki nikt juz nie sprawdza ;-) w sumie to moze i dobrze, sprawdzal raz (byla miekka) a wiecej nie ma potrzeby, co ma byc to bedzie. Przy Bartku mialam duuuzo skrocona,miekka i rozwarta pod koniec siodmego /na poczatku osmego miesiaca i lekarz sie dziwil ,ze jeszcze nie urodzilam hehe a potem stres ,lezenie itd.
A teraz stwierdzil,ze skoro wtedy szyjka wytrzymala do terminu to i teraz powinno byc ok, taka juz uroda 'mojej szyjki' ;-) no wiec nie sprawdzam i sie nie martwie ;-) byle jeszcze 4 tygodnie i juz bedzie bezpiecznie :)

Moje cisnienie niskie ( u poloznej 98/56 wczoraj u gina 100/60) ale z B. tez tak mialam :) w sumie to moze nawet lepiej,ze niskie niz za wysokie

Bylam dzis na usg. Wszystko dobrze. Maly ulozyl sie juz w pozycji wyjsciowej :cool:( glowka w dol). Lozysko podeszlo troszke do gory wiec nie ma zagrozenia podczas porodu. Dopytalam sie jeszcze czy nie zmienilo zdania i czy to nadal chlopak i pan potwierdzil ( widzialne byly duze jajeczka :szok:) . Co do szyjki macicy to jest calkowicie zamknieta- czyli tez sie narazie uspokoilam.

reklama
Papcia- super wieści i miło ze miałaś usg:) hi hi a waga no super ze już nie wspomnę o tej pozycji wyjściowej:) nie martw sie poród przebiegnie Ci szybko i sprawnie:);-):-)

Dove- same dobre wieści:) aż milo się czyta ze wszystko oki:) tak trzymaj ;-)

Do góry