reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

hej

Po wczorajszym USG, dowiedziałam sie ,że moja Hania obrociła sie wreszcie główką w dół (pewnie w niedzielę ponieważ wszystko mnie bolało i czułam sie fatalnie). Rośnie równomiernie, ale jest raczej drobna, bo waży 1600, urzeduje w prawej cęści brzucha, a moje bóle które przypominające odrywanie, to jej zabawa pępowiną (jak też sugerowala Marcia:-D). Weszła ze mną Ola i w pewnym momencie pyta : Panie doktorze , to nadal jest moja Hania?? Nic sie nie zmieniło??? Ten sie tak zaczął śmiać ,że upóścił głowicę od USG, ale potwierdził ,że jest Hania:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cat - super wieści! bardzo się cieszę! najważniejsze że odzyskaliście spokój:-)

Kasieńka - tobie rówiez gratuluję że wszystko jest dobrze i że Hania pozostała Hanią:-) no i zazroszczę ci że taka jest drobniutka:-) hihi...jakoś przeraża mnie poród dużych dzieci:-D

cat super,ze jednak wszystko w porzadku z maluszkiem. Jak widac rozni sa lekarze i przez niektorych mozna sie niepotrzebnie strachu najesc.

kasienka dobrze,ze malutka juz glowka w dol. No i ze nadal jest Hania :)
A waga sie nie martw, napewno jest ok, moze po prostu bedzie z tych drobniejszych.

reklama
a ja wczoraj byłam u ginekologa, przede wszystkim jeden z chłopców brzuszkowych okazał się dziewczynką :D (jestem trojaczkową mamusią :))
dzieciaki ważą po ok 350g, raczej po równo jak na razie :)

ale żeby nie zabrzmiało straszie, że ważą tak mało - jestem w 23tc :) tylko rodzić mamy w marcu lub pod koniec lutego :)

Do góry