reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
fifi, mim - cudne fasoleczki!
mim, u Ciebie mam nadzieję już będzie z górki i wszystko będzie się układać bezproblemowo.

A my teraz nie możemy się doczekać USG 24 sierpnia - genetycznego. Będzie w 12 i 1 dniu - i dostanę filmik!!! W czwartek oglądałam film z USG przyjaciółki w 12 tygodniu właśnie i to było absolutnie niesamowite! Maleństwo brykało w brzuszku, wierciło się, prostowało i machało nóżkami. Cudo!!!

IMG_167.jpg

A to nasze maluszki kiedy miały po 15 mm:)
Pozwoliłam sobie zmazać na gorze nazwę szpitala. lekarza i moje dane z racji tego ze wrzucam je na publiczny post:)

ale super:-) podwójnego usg to jeszcze nie widziałam:rofl2: to musi być dopiero wrazenie zobaczyć to na zywo:sorry:

ja to oczywiście jak zobaczyłam moja fasolke na usg to odrazu mi sie łezka zakręcila, a jak usłyszałam serduszko to już w ogóle sie popłakałam:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Miałam iść coś zjeść ale jeszcze Wam dorzucę fotkę z usg z 29.07
Tu maluchy maja po niecałe 3cm- ogolnie pomiedzy nimi jest 4 dni różnicy wiec każdy ma swój termin porodu :-)
IMG_16884.jpg

jeden lekarz powiedział ze na 90% dwujajowe. Natomiast jutro idę do drugiego i sie go o to odpytam:)

Do góry